Työpiste osana muuta sisustusta

Kaunista huomenta! Viikko on jo puolessa välissä ja kalenteristakin kääntyi helmikuu esille.

Nyt vihdoin olisikin luvassa kuvia alakertaan jo syksyllä järjestämästäni työpisteestä. Teen 50 % työajastani töitä etänä, joten kotipäiviä varten tarvitsi ehdottomasti järjestää kunnollinen työpöytä. Omassa kotikäytössä meillä on vain läppäri, jonka kanssa istun yleensä sohvalla, mutta niitä minun ihan oikeita töitä teen tässä työpisteen ääressä.

ty%C3%B6piste%20viisikko4.jpg

Työpiste muodostuu vanhasta vanhemmiltani saamasta työpöydästä, joka meillä oli aiemmin pojan huoneessa sekä vanhasta pinnatuolista, joka meillä oli puolestaan aiemmin ruokapöydän päässä. Sivusta aukeavan lisätason ansiosta pöytä on juuri sopivan kokoinen, tuonne sivupöydälle saan duuniläppärin piuhoineen kiinni. Toista isoa näyttöä en valitettavasti saa pöydälle mahtumaan, mutta täytyy kyllä sanoa, että ei se tässä kotiympäristössä niin järin mukavalta näyttäisikään, joten päätin pärjätä kotona yhdellä näytöllä.

ty%C3%B6piste%20viisikko3.jpg

ty%C3%B6piste%20viisikko.jpg

Työpisteen muutettua tänne alakerran nurkkaan, päätin laittaa myös tälle puolelle olohuonetta verhon. Tuosta ovesta on siis käynti meidän takapihalle ja aiemmin oven vieressä ei ole ollut verhoja lainkaan. Seinällä oli aiemmin korkea vitriinikaappi, eikä tila edes kaivannut verhoja. Nyt matalan pöydän kanssa nurkkaus oli liian paljaan näköinen ja niinpä pojan huoneesta siirtyi alakertaan myös yksi valkoinen verho, joka kyllä viimeisteli tuon nurkkauksen juuri sopivasti.

ty%C3%B6psite%20viisikko2.jpg

Mietin pitkään, mitä laittaisin seinälle, pöydän yläpuolelle. Sillä selkeästi se vaati jotain. Päätin ainakin nyt aluksi laittaa siihen vain teipillä Miikon ihania kalenterisivuja. Tarpeeksi eleettömiä, mutta kuitenkin hyödyllisiä eikä seinä ole nyt liian paljaan näköinen.

IMG_4591.jpg

En ole kovin tekninen ihminen, eikä tekniikka sisustuksessa juurikaan miellytä, siispä tämäkin näyttö piuhoineen kaikkineen on minusta suorastaan ruma. Etäpäivät ovat kuitenkin niin tehokkaita ja tuovat paljon lisää miellekkyyttä arkeen, että tässä on nyt ollut pakko joustaa ja näyttö on ja pysyy! 😉 Tässä onkin oikein hyvä tehdä töitä etäpäivinä ja pikkuhiljaa se omakin silmä on tottunut katselemaan alakerrassa työpöytää osana muuta sisustusta!

Tarmoa loppuviikkoonne rakkaat lukijat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *