Sohvaton…

Huomenta ja mahtavaa uutta viikkoa! Tästä se taas lähtee!

Täällä odotellaan jo kuumeisesti uutta sohvaa. Kaiken järjen mukaan sen pitäisikin saapua seuraavan parin viikon sisään. Todella toivoisin uuden sohvan saapuvan jo ensi viikolla, mutta nämä ovat jotenkin aina sellaisia asioita, jotka tuppaavat venymään. Vanha sohva myytiin pois jo perjantaina, joten ihan kauhean kauaa ei olisi kiva ilman sohvaa olla!

Vielä ennen uutta sohvaa, katsellaan kuitenkin kuvia menneestä. Tällä hetkellä alakerrassa onkin jotenkin todella oudon näköistä. Kyllä se sohva vaan on melkoisen isossa roolissa oleskelutiloissa!

IMG_4489.jpg

Laitettiin vanha sohva tosiaan toriin myyntiin viime viikolla, kun ajateltiin myynnissä menevän kuitenkin tovi. Oikea ostaja osui kohdalle (ja monta muutakin kyselijää), joten sohva lähti ennätysvauhdilla uuteen kotiin. Ihan mahtavaa, mieluummin tosiaan näin, kun että oltaisiin säilötty vanhaa sohvaa uuden jo saavuttua. Tällä hetkellä alakerrassa oleskellaan nojatuolien varassa. Lisäksi lattialla on varapatjana meillä toimiva rahi levitettynä. On siis melkoisen mielenkiintoinen sisustus tällä hetkellä, joskin lapset ovat innoissaan patjasta, jota kutsuvat ”uudeksi sohvaksi”!

IMG_4492.jpg

Olen muuten täysin tykästynyt tuohon vanhaan arkkuun sohvapöytänä. Vaikka se on melko iso, ei se kuitenkaan ole liian raskaan näköinen kun ympärillä on riittävästi tilaa liikkua. Lisäksi se on tarpeeksi suuri, että uskaltaa pitää pieniä koriste-esineitäkin siinä pelkäämättä, että lapset huitaisevat ne lattialle.

IMG_4507.jpg

Vanhassa astiakaapissa puolestaan on edelleen nuo vanhat vetimet alkuperäisessä kuosissaan. Omalla tavallaan muodostavat kivan kontrastin tuollaisenaankin valkoista pintaa vasten. Kyllä vaan olenkin ollut tyytyväinen päätökseen maalata tuo kaappi, niin paljon kauniimpi se on nyt omaan silmääni! Kaapin maalailuista ajattelinkin kirjoitella ihan ajan kanssa erikseenkin. 

IMG_4495.jpg

IMG_4487.jpg

Toivotaan, että sohvaton elämä vaikkapa edes aikaistaisi arki-iltojen nukkumaanmenoja meidän aikuisten osalta. Nyt ei ainakaan ole liian rentoa paikkaa pötkötellä iltaisin alakerrassa! 😉

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *