Kevään tuntua

Tammikuu vetelee viimeisiään ja ensi viikolla kalenterista käännetäänkin jo helmikuu. Huhhuh, mihin tämä aika juoksee!

Tällä viikolla, erityisesti eilen oli kuitenkin jopa keväinen fiilis. Eilen aamulla lapsia päiväkotiin viedessä huomasin ensi kertaa, että ei olekaan enää ihan pimeää. Päivällä linnut lauloivat ja saatiin nauttia upeasta aurinkoisesta säästä. Ihan mieletön sää ja fiilis, sieltä se kevät pikkuhiljaa saapuu. Tänään tammikuu löi vasten kasvoja ja kevään tunnusta ei ollut kyllä enää tietoakaan!

IMG_4543.jpg

Tämä viimeinen tammikuun viikonloppu kuluu minun osaltani ylitöissä, tosin tämänpäiväistä säätilaa katsoessa ei haittaa yhtään. Töitä on niin paljon, että ei tarvitse ainakaan pelätä, että tekemällä loppuisi… En valita, mieluummin liikaa kuin liian vähän! Peukaloiden pyörittely töissä ei nimittäin olisi järin motivoivaa.​

1.jpg

Viikonloppuylityöt eivät kuitenkaan jostain syystä tunnu samalta kuin arkena. Toimistolla on huomattavasti vähemmän porukkaa, puhelin ei keskeytä muita töitä ja töistä huolimatta on sellainen viikonloppufiilis. Viikonloppuisin voin myös kurvailla toimistolle aikaisin aamusta autolla. Mies jää kotiin lasten kanssa, eikä tarvitse autoa. Lisäksi toimistolle voi mennä vaikka kuudeksi, kun ei tarvitse viedä lapsia päiväkotiin. Sikäli mikäli jaksaa silmänsä niin aikaisin avata! Näin ehtii kyllä myös nauttia vapaa-ajasta enemmän, kun kotiin voi puolestaan huristella jo aikaisin iltapäivästä.

4.jpg

3.jpg

Eilen puolestaan oli siivouspäivä ja kauppareissulta tarttui mukaan tulppaanien lisäksi raikkaan värisiä sitruksia. Näistä on kiva laittaa siivu vesikannuun, mutta ovat myös kauniin näköisiä ruokapöydällä. Niin kauniita, että innostivat tarttumaan kameraankin.

2.jpg

6.jpg

Näiden raikkaiden sitruskuvien myötä toivottelen ihanaa ja energistä viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia “Kevään tuntua

  1. Heti tuli hirveä sitrushedelmähimo kun näki nämä kuvat!<br />
    Valon lisääntyminen tekee kyllä ihmeitä omalle jaksamiselle ja energiatasoille, myös kuville! 🙂 Kevättä kohti, kovaa vauhtia siis.

    1. Nimenomaan Milla! 🙂 sitrukset ovat kyllä erityisen houkuttelevan näköisiä ja niitä onkin tullut siivutettua vesilasiin, kun ovat kauniisti tarjolla ruokapöydässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *