Retro istuskelupaikka kahdelle

Viime viikonlopun aurinkoinen lauantaiaamupäivä kulutettiin hakemalla kavereilta Helsingistä ihana nojatuoli. Meidän harmaa nojatuoli on kaivannut paria jo hyvän tovin ja nyt kaverin kysellessä ostaisiko joku tuolin pois nurkista, olimme heti käsi pystyssä. Punainen tulokas on tarpeeksi samanlainen vanhan harmaan kanssa, tosin ihan aavistuksen syvempi ja korkeampi.

Päällinen kaipaa jossain vaiheessa uusimista, mutta täytyy kyllä sanoa, että vaikka aluksi ajattelin, että punainen ei sovi meille ollenkaan ja haluan verhoilla tuolin uudestaan ”heti”, näyttää punainen sopivan meille oikeastaan todella hyvin! Eikä siis heti ainakaan tunnu olevan kiire tuolin uudelleenverhoilulla, vaan nyt voi ihan rauhassa makustella, minkä värisen päällisen tuohon haluaa. Mutta ihanaa, että olemme löytäneet täydellisen parin vanhalle nojatuolille!

retro%20nojatuoli.jpg

retro%20nojatuoli3.jpg

Kivasti yhdistyy värien puolesta arkku ja nojatuoli muuhun musta-valko-harmaaseensävymaailmaan! Ei siis välttämättä olisi yhtään huono ratkaisu säilyttää tuolin väriä murretun puaisena vaikka sen uudelleen verhoilisikin.

retro%20nojatuoli2.jpg

retro%20nojatuoli%204.jpg

Ikkunan alle muodostui nyt ihana istuskelupaikka kahdelle. Tämä on kiva lukupaikka, kun isosta ikkunasta tulvii valoa sisälle. Kiva paikka istuskella myös, koska tästä näkee mukavasti keittiöön, ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Telkkarinkatselupaikka tämä ei ole, sillä tv sijoittuu tuossa alimmassa kuvassa katsottuna tuolien oikealle puolen, mutta juuri tällaista seurustelupaikkaa ollaankin kaivattu! Tässä on myös kiva paikka pelata Skip-boa tai Rummya miehen kanssa kahden lasten käytä nukkumaan.

Meillähän oli aiemminkin toinen nojatuoli olohuoneessa, mutta se oli niin erityylinen muun sisustuksen kanssa, eikä läheskään yhtä hyvä istua kuin tuo harmaa, joten se myytiin jo pitkälti viime vuoden puolella, olisikohan ollut jopa kesällä. Pitkän etsinnän tuloksena saatiin nyt se puuttunut tuoli, joka istuu muuhun sisutukseen täydellisesti. Vielä, kun saadaan se uusi sohva, on olohuoneen istuskelupaikat kunnossa!

IMG_4301.jpg

Voisi kyllä sanoa, että tässä on parhaiten käytetty kaksikymmentä euroa pitkään aikaan!

Kiitos vain P, että luovuitte tästä ihanuudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *