Lazy Sunday

Rento sunnuntai. Tänään aamulla heräiltiin miehen kanssa rauhassa hiljaiseen kotiin. Lapset olivat mummilassa yökyläilemässä ja eilinen ilta vietettiin miehen kanssa Apulannan jäähallikeikalla. Ihan mahtava keikka, mutta lähes yhtä mahtavaa oli viettää leppoisa ja rauhallinen sunnuntai ihan kahdestaan. Aamusta suunnattiin Nokkalanniemen Majakkaan, Matinkylään avattuun uuteen, upeaan rantakahvilaan.

Käytiin pihassa kääntymässä jo eilen vietyämme lapset mummilaan, mutta jonot olivat ulko-ovelle asti, eikä silloin jaksettu jäädä jonottamaan. Päätettiin siis aloittaa tämä aamu aurinkoisessa merenrannassa maisemia ihaillen.

IMG_4353.jpg

IMG_4389.jpg

IMG_4365.jpg

IMG_4355.jpg

Aurinkoisena sunnuntaiaamunakin paikka täyttyi nopeasti, eikä mikään ihme. Rakennus on upea, palvelu hyvää ja maisemat vertaansa vaille. Voin kuvitella, että Majakka on kesällä tupaten täynnä!

IMG_4346.jpg

IMG_4363.jpg

IMG_4350.jpg

IMG_4334.jpg

Minä olen asunut lapsuuteni ihan kivenheiton päässä Matinkylän rannasta ja edelleen Matinkylä ja etenkin rannan seutu on lempipaikkojani Espoossa. Vaikka Matinkylä on muuttunut viime vuosina paljon, liittyy siihen edelleen ihania muistoja ja ripaus nostalgiaa. Ihanaa, että ollaan saatu Matinkylään näin upea rantakahvila! Tänne tulee varmasti fillaroitua kesällä lastenkin kanssa!

IMG_4333.jpg

IMG_4383.jpg

IMG_4387.jpg

Upea paikka kertakaikkiaan.

Tänne meidän espoolaisten ”omaan Löylyyn” kannattaa tulla vähän kauempaakin!

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa. Me haettiin pikkuiset kotiin hetki sitten, nyt olisi tarkoitus alkaa ruoan laittoon ja valmistautumaan taas henkisesti uuteen arkiviikkoon!

Paula / Viisikko - -

3 kommenttia “Lazy Sunday

  1. Majakka on todella upea kahvila. Isot ikkunat merelle päin. Tykkään kovasti 😊

  2. Tänne pitää päästä itsekin käymään, eräänä iltana kävinkin jo ajamassa siinä parkkipaikalla ihastelemassa. 🙂 Ja menu näytti myös ihanalta ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *