@Clarion Jätkäsaari

Uusi viikko on hyvä aloittaa fiilistelemällä mennyttä viikonloppua, josta sai kyllä taas voimaa arkeen! Pienet irtiotot tekevät hyvää mielelle ja rentouttavan viikonlopun jälkeen jaksaa taas paremmin.

Sain tosiaan siskoltani kolmekymppislahjaksi laatuaikaa siskosten kesken, yön Clarion hotellissa Helsingissä ja dinnerin. Ajattelin jakaa kanssanne muutamia kuvia upouudesta Clarion hotellista, joka sopi kyllä erityisen hyvin tällaiseen irtiottoon tyttöjen kesken.

IMG_4230.jpg

IMG_4190.jpg

IMG_4191.jpg

IMG_4194.jpg

Huoneissa oli miellyttävä sisustus, todella tyylikäs wc kylpyammeineen ja lisäksi meidän huoneesta oli kivat näymät merelle.

Me aloitettiin tyttöjen viikonloppu pyörimällä pari tuntia kaupoilla keskustassa (shoppailusaldona pojalle uusi reppu ja tytöille ihanat röyhelöhelmaiset collegepaidat), jonka jälkeen suunnattiin hotellille ja lähdettiin lähes heti testaamaan uima-allas. Lämmitetty allas sijaitsee kattoterassilla 16. kerroksessa ulkoilmassa ja oli kyllä mahtava kokemus. Näkymät kaupungin yli olivat mielettömät, vesi oli ihanan lämmintä ja olo oli virkistynyt pulikoinnin jälkeen. Järin suuri allas ei ole, mutta kyllä siellä polskimaankin mahtui, ei siis ihan istuskelua varten ollut kuitenkaan. Uima-allasosastolla oli mukavan rauhallista, mutta kameraa en viitsinyt sinne kantaa kuitenkaan mukanani. Sauna-osasto oli myös upea ja sellaisen sisustuksen voisin omaankin kylpyhuone-sauna-osastoonkin ottaa! Niin kaunista, tyylikkäästi ja laadulla toteutettu.

IMG_4200.jpg

IMG_4219.jpg

IMG_4218.jpg

Hotellin ravintolassa, Kitchen & Tablessa syödyn kolmen ruokalajin dinnerin jälkeen suunnattiin vielä Sky Roomiin hotellin 16. kerrokseen. Sky Room on kaikille avoin ja porukkaa lauantai-iltana riittikin paljon. Hetken seisoskelun  jälkeen päästiin kuitenkin pöytään nauttimaan drinkeistä ja olihan ne maisemat Helsingin yli melkoisen hienot. Suosittelen kyllä ehdottomasti piipahtamaan tuolla vaikka ei hotellissa yöpyisikään! Biletysiltaa meidän ei tosiaan ollut tarkoituskaan pitää, joten yksien jälkeen suunnattiinkin jo hotellihuoneeseen pelaamaan ja juttelemaan. Tosi kiva ilta pitkästä aikaa siskon kanssa kahden!

IMG_4213.jpg

Hyvin nukutun yön jälkeen sunnuntaiaamu olikin sitten taas ihana aloittaa aamu-uinnilla ja aamusaunalla! Ihan huippua!

IMG_4220.jpg

Pitikin ihan oikein miettiä, kunnes tajusin, että tämä oli tosiaan ihka ensimmäinen kerta Helsingissä hotellissa. Asuttuaan aina alle puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta ei vain ole ikinä tullut jäätyä Helsinkiin hotelliin yöksi. Tämä oli kuitenkin ihanaa luksusta ja hyvä hengähdystauko arjesta. Kiitos siskolle ihan parhaasta synttärilahjasta! Materian sijaan tällaiset elämykset ja yhdessä tekemiset ovat parhaita lahjoja!

IMG_4198.jpg

Tällainen hemmotteluviikonloppu täytyy järjestää toistekin!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *