Muutoksia olohuoneessa

Voi vitsit! Kun jonkin asian suhteen on saanut päätöksen tehtyä, olen todella huono odottamaan! Maanantaina käytiin tekemässä kaupat eräästä hieman isommasta hankinnasta ja olohuoneessa tullaan näkemään muutoksia helmikuussa! Mutta ai, että tätä odotusta…

puuvillanoksa%204.jpg

Kyseessähän on tietysti uusi sohva ja uudesta sohvasta on täällä blogissakin haaveiltu jo ainakin syksyllä 2015. Nyt vihdoin saimme tehtyä päätöksen, millaisen haluamme ja mitä tarvitsemme. Uutta sohvaa pohtiessa, onkin mietitty kaikkea divaanista 50-60-luvun sohviin… 

Nykyinen sohvamme on joka tapauksessa auttamatta liian pieni meidän viisihenkiselle perheelle vaikka periaattessa iso sohva kooltaan onkin ja neljä henkilöä ryhdikkäästi siinä istuu. Mutta jos rennompaa asentoa mielii, tulisi sohvan olla isompi tai sohvia olla kaksi. Tilan lisäksi on kaivattu jo jonkin aikaa ei niin syvää sohvaa, vaaleammman sävyisenä ja erilaisilla selkänojatyynyillä.

puuvillanoksa5.jpg

Nykyinen sohvamme on ostettu Finlandia-liikkeestä ja valmistettu Virossa. Tällä kertaa kriteerinä oli Suomessa valmistettu sohva ja kävimme oikeastaan vain Iskussa ja Askossa katsomassa sohvia. Kummastakin löytyi hyvät vaihtoehdot, mutta lopulta päädyimme koon vuoksi hieman isompaan Askon omalla tehtaallaan Lahdessa valmistettuun sohvaan. Mittailtiin ja pohdittiin myös kahden sohvan sijoittamista alakertaan, mutta todettiin se kuitenkin huonoksi vaihtoehdoksi ja päädyttiin kulmasohvaratkaisuun. Kyseessä on 270x220cm avokulmasohva, eli ei siis tavallinen divaani, vaan enemmän kulmasohva, jossa kuitenkin toinen pääty on ilman käsinojaa. Uuteen sohvaan mahdumme koko perhe viettämään leffailtaa! Ihan mahtavaa!

olohuone3.jpg

olohuone2.jpg

Toimitusaika sohvassa on 4-5 viikkoa, joten hetken joutuu uutta löhöpaikkaa odotella. Siihen asti katsellaan näitä vanhoja olohuonekuvia vanhalla mustalla sohvalla. En ehkä malttaisi odottaa olohuoneen uutta ilmettä!

2 kommenttia “Muutoksia olohuoneessa

 1. Ihailen jokaisessa olkkarikuvassasi tuota vitriinikaappia, se on niin hieno!! Jos ryhdyt tehtailemaan niitä, täällä olisi yksi varma ostaja 😉 <br />
  <br />
  Onko tuo matto puhtaan harmaa, vai vihertävä? Mistä olette hankkineet sen? Olen yrittänyt löytää puhtaan vaaleanharmaan maton ja tuntuu että ovat kiven alla…

  1. Kiitos K! Aika ei valitettavasti riitä, että tuollaisia kaappeja syntyisi enempää! 😉 <br />
   <br />
   Matto on harmaa, luonnossa ennemmin siniseen kuin vihreään taittava sävy. Se on Elloksen Uni-matto, joita näyttäisi olevan edelleen nettikaupassa myynnissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *