Perfect Match

Selailin tuossa välipäivinä pitkästä aikaa H&M:n nettisivuja ja ilokseni huomasin, että valikoimiin oli tullut kivoja, täydellisesti pojan huoneen uuteen tyyliin sopivia maailmankartta-aiheisia tuotteita ja muitakin ihania uutuuksia!

Ihastuin ihan ensitöikseni tuohon säilytyspussukkaan, mutta halusin nähdä sen ensin livenä mieluummin kuin lähdin tilaamaan sitä. Niinpä suuntasimme pojan kanssa viime viikolla kaupoille ja useampi uutuushankinta tulikin sitten pojan huoneeseen tehtyä. En ole valitettavasti vielä ennättänyt tavaroita kuvata, mutta tässä vähän osviittaa, minkälaisia juttuja on luvassa!

hmprod-tile.jpg

(Kaikki kuvat H&M, TÄÄLTÄ)

Saatuamme pojan huoneen valmiiksi ennen joulua, olinkin jo ehtinyt googailemaan, mistä löytyisi maailmankartta-aiheiset pussilakanat. Enpä olisi uskonut, että löydän ne näinkin pian! Minulla on omassakin lapsuudessani ollut joskus huoneessani suuri maailmankartta seinällä ja uusi ihastus on totaalisen syttynyt!

Jatketaan siis pian taas lastenhuonejutuilla, kun ennätän kuvaamaan lisää pojan huonetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *