Uuteen vuoteen valmistautumista

Vuoden 2016 viimeistä päivää vietetään huomenna ja on aika ottaa vastaan uusi vuosi. Me vietämme uuden vuoden aattoa ystäväperheen luona Helsingissä. Samalla kokoonpanolla kuin viime vuonna, joskin pääsemme nyt ensimmäistä kertaa heidän uuteen kotiinsa! En malta odottaa, että näen heidän kotinsa, ystävän sisustustyyli on pettämätön ja ainakin etukäteen näkemieni kuvien perusteella koti on uskomattoman upea. Toivottavasti saan napata muutaman kuvan heiltä myös tänne blogiin!

Ostin välipäivien alesta uuden ihanan simppelin Espritin neulemekon ja tämän sujautan päälleni huomenna. Shampanjapullo ja rutkasti iloista mieltä lähtee myös mukaan!

uusi%20vuosi%20mekko.jpg

uusi%20vuosi.jpg

Kuva ei valitettavasti tee mekolle oikeutta, etuosan pitsi on läpikuultavaa ja mekko on päällä huomattavasti näyttävämpi kuin näissä kuvissa. Rento ja mukava, mutta silti tyylikäs ja sopii erittäin hyvin tällaiseen lapsivoittoisella porukalla vietettävään juhlaan!

uv%20mekko.jpg

Tänään puolestaan vietetäänkin viimeistä lomapäivää ja uuden vuoden juhlien jälkeen onkin aika taas maanantaina palata sorvin ääreen. Ihan mukava saada taas arki rullaamaan, vaikka kyllähän tämä lomailukin on hyvin maistunut! Vuoteen 2017 lähdetään kuitenkin erityisen hyvillä mielin, kaikkea jännää onkin luvassa!

Miten sinä aiot ottaa vastaan uuden vuoden?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *