Christmas Spirit

Huomenta! Muutama kuva meidän joulusta, vaikkakin pyhät kuluivat melkolailla ilman kameraa ja tämän vuoden joulusta onkin poikkeuksellisen vähän kuvia edes kotialbumiin! Joulussa lähes parasta on se odottaminen ja valmistautuminen, vaikkakin nykyään lasten kanssa parhaita hetkiä on se lahjojen tuoma riemu ja etenkin joulupäivän fiilis, jolloin jännitys on poistunut ja pääsee leikkimään uusilla leluilla.

IMG_3898.jpg

IMG_3908.jpg

Me vietimme aaton siskoni luona, josta nämäkin kuvat ovat. Siskoni tekemä kattaus oli todella kaunis ja tunnelmallinen! Joulupäivät olimme poikkeuksellisesti tänä vuonna kokonaan oman perheen kesken kotosalla. Tämä olikin oikeastaan todella mukava ratkaisu, lapsilla oli kerrankin pitkän syksyn ja uuden päiväkotitaipaleen myötä kunnolla aikaa meidän vanhempien kanssa kotosalla. Saunottiin porukalla, rakenneltiin pikkulegoja ja leikittiin muutenkin uusilla jutuilla, ilman kiirettä minnekään. Lapset saivat lahjaksi myös elokuvia, Risto Räppääjää ja Frozenin ja muutama leffakin on ehditty porukalla katsoa. Joulupäivänä ei poistuttu kotoa laisinkaan, mutta Tapanina oli jo pakko päästä ulos, ”kiitos” lumettoman joulun lapset pääsivät pyöräillen lähipuistoon.

IMG_3897.jpg

IMG_3922.jpg

Pukin saapuminen oli tietysti se aaton kohokohta, meidän E-neiti jännitti pukkia kovasti, mutta minun sylistä uskalsi hänkin laulaa pukille. Yllättävän reippaina kaikki lauloivatkin muutaman laulun ja jännitys kaikkosi, kun sai lahjoja.

IMG_3902.jpg

Meillä joulunpyhät tuntuvat vähän kuin jatkuvan, sillä täällä lomaillaan vielä tämä viikko lasten kanssa. Mies lähti tosin aamusta aikaisin töihin, koti on vielä hiljainen lasten nukkuessa ja minä kirjoitan tätä kuusenvalossa. Mukava breikki arjesta raskaan syksyn jälkeen, ensi vuonna jaksaakin sitten taas töihin ihan uudella tarmolla!

Oikein leppoisia välipäiviä kaikille! Toivottavasti olette saaneet ladattua akkuja pyhinä vai jatkuuko kenties teilläkin lomailut?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *