Joulukorvakorut

Sorruin pari viikkoa sitten pieneen heräteostokseen ja jouluinen ilahdus oli niin ihana, että halusin jakaa tämän teidänkin kanssa!

Kävin tosiaan toissa viikolla kaupoilla tarkoituksenani ostaa cittarista muutama alennuksessa ollut Arabian Uunikokki vuoka joulun laatikoita varten. Muutama vuoka lähtikin mukaani, mutta ollessani poikkeuksellisesti kaupoilla bussilla, kävelin Glitterin ohi pysäkille. Oviaukossa kimalteli hauskoja jouluisia rihkamakoruja ja harakka sisälläni heräsi ja askel johti kohti rihkamia. Tyrkyllä olleet korut olivat hieman liian lapsellisia ja muovisia kuitenkin makuuni, mutta päätin kurkata tarjontaa hiukan tarkemmin. Lopulta myyjän avustuksella löysin itselleni ”aitohopeiset” lumihiutalekorvakorut, jotka ovat aivan ihanat joulukorvikset!

IMG_3718.jpg

IMG_3713.jpg

Meidän toinen pikkutytöistä on ihanan tarkka korvakorujeni suhteen. Minulla on ehkä viidet korvakorut, joita vaihtelen aina sillöin tällöin. Kaikki ovat nappikorvakoruja, eivätkä siis mitenkään erityisen huomiota herättävän erilaisia. Tyttö kuitenkin huomaa aina heti, jos olen korvakorut vaihtanut ja niin myös tällä kertaa hän bongasi korvistani uudet korvakorut välittömästi. Hän on pyytänyt itselleenkin jo monta kertaa korvakoruja, vaikka ikää on tosiaan vasta 2,5v! Meidän pieni E-neiti on kuitenkin kovin näiden ”tyttöjen juttujen” perään ja viimeksi eilen lakattiin kynsiämme samalla punaisensävyllä! Ehkä niiden korvakorujen aika ei ihan vielä meidän pikkuneideillä ole, mutta toki vaikkapa joulupaketista voisi jotkut leikkikorvakorut jo löytyä!

IMG_3721.jpg

Nämä ihanat lumihiutaleet saavat varmasti koristaa omia korviani koko talven ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *