Juhlaviikonloppu

Aikamoinen juhlakausi on ollut käynnissä viime aikoina ja eilen juhlittiin sukulaisten kanssa ensi viikolla koittavia synttäreitäni. Kulunut viikko on lyhykäisyydestään huolimatta ollut kiireinen ja raskas, mutta myös erittäin onnistunut! Kaiken muun kivan lisäksi, sain eilen pöydän täyteen mukavia vieraita nostamaan maljan uudelle vuosikymmenelle!

Tarjoiluiden suhteen menin melko helpon kautta, sill edeltävä viikko on tosiaan ollut aikamoista lentämistä ja kiirettä on pitänyt monellakin saralla. Todella herkullinen kattaus kuitenkin syntyi ja herkut tekivät hyvin kauppansa!

IMG_3678.jpg

Mies oli perjantaina työpaikan pikkujouluissa ja me saatiin lasten kanssa vieraita puolestaan kylään. Pizzat ja salaatit syntyivät onneksi perjantaina yhteistuumin ja vaikka ei tarvinnut sen koommin iltaan valmistautua, on kahden illan kestitsemiset putkeen kaikesta juhlimisen hauskuudesta huolimatta uuvuttavia. Tänään saakin sitten hyvällä omallatunnolla olla omalla porukalla kotona, käydä salilla ja kerätä taas voimia uuteen viikkoon!

Muutama kuva kuitenkin eilisistä tarjoiluista…

IMG_3657.jpg

IMG_3668.jpg

Suolaisena oli juustoja ja keksejä, itsetehtyä porolevitettä ruisnapeilla sekä kuvista uupumaan jäänyt tomaatti-pestopiiras.

IMG_3661.jpg

IMG_3664.jpg

IMG_3662.jpg

Makeina puolestaan joulutorttuja vaniljatuorejuustolla ja luumuhillolla, ihania pieniä kakkupalakonvehteja, macaronsseja sekä lähinnä lapsia ajatellen minttusuklaakeksejä. Kakun jätin kokonaan tekemättä, koska vieraat tuntien, suurin osa olisi jäänyt omalle vyötärölle. Meillä kun vieraat ovat usein enemmän näiden suolaisten herkkujen perään!

Moni on kysynyt, että onko ikäkriisiä ja ahdistaako kolmekymmentä. Voin ihan rehellisesti sanoa, että ei ahdista, ei sitten yhtään. Minulla on ollut ”aina” mielessä tietyt asiat, jotka haluan saavuttaa tai toteuttaa kolmekymppiseksi mennessä. Mikäli näitä asioita ei olisi saavuttanut, uskon, että myös kriiseilisin vanhenemisesta. Mutta ollessani erityisen tyytyväinen vallitsevaan elämäntilanteeseen, ei ole myöskään mitään syytä kriiseillä!

Nyt toivottelen kuitenkin leppoisaa sunnuntaita. Ladataan kunnolla akkuja, jotta jaksaa vielä muutaman viikon ennen erityisen ansaitulta tuntuvaa joululomaa!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Juhlaviikonloppu

  1. Oli todella onnistuneet juhlat. Herkkuja riitti moneen makuun. Iloisia ihmisiä ja mahtava emäntä. Koti kauniisti sisustettu ja lapsilla tilaa leikkiä. Kiitos, kun sain tulla viettämään kansanne sinun kolmekymppisiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *