Inspiraatiota pojan huoneeseen

Siirrettyäni esikoisemme huoneesta kirjoituspöydän alakertaan itselleni työpöydäksi, on pojan huone ollut aikamoisessa sekamelskassa ja suunnittelua huoneen suhteen on tehty eestaas. Poika ei olisi halunnut millään luopua työpöydästä, sillä tykkäsi kovasti rakennella pikkulegoja sen ääressä. Kun aloin puhumaan hänelle, että voitaisiin hieman uudistaa koko huonetta ja hankkia ainakin jokin uudenlainen pöytä, alkoi poika puolestaan haaveilemaan suuremmastakin muutoksesta ja oli jo laittamassa sänkyään vaihtoon. Hän on oikeastaan halunnut uuden ”diy storage bedin” siitä asti, kun tytöille tehtiin sängyt lipastojen päälle. Hieman jo harkitsin, että laitetaan pojan sänky vaihtoon, ja ostetaan tai tehdään tilalle jokin puoliparviratkaisu, mutta lopulta totesimme, että ei ole järkevää vaihtaa toimivaa, hyvää jatkettavaa sänkyä.

Jotain uudistusta kuitenkin minäkin kaipasin vaihtoon menneen työpöydän lisäksi. Pojan huoneen tapetti on ainakin yksi asia, johon minä olen jo kyllästynyt ja lisäksi olen kaivannut lisää säilytystilaa, sillä tällä hetkellä lelut ovat lattialla erilaisissa pienissä säilytysratkaisuissa. Monta hetkeä onkin tullut vietettyä Pinterestin ihmeellisessä maailmassa pohtien, mitä pojan huoneesta haluaisi löytyvän. Hauskaa on muuten ollut huomata, että, kun olemme pojan kanssa yhdessäkin kuvia katselleen, on hänellä jo näin neljävuotiaanakin hyviä mielipiteitä puolesta ja vastaan, mitä huoneeseensa haluaa. Minusta tämän ikäisen kanssa onkin jo ihan kiva keskustella sisustuksesta yhdessä, sillä kyseessä on pojan oma huoe, jossa hän viettää kokoajan entistä enemmän aikaa kotona sisällä ollessaan.

Tässä jotain ideakuvia, joiden perusteella huoneen muutosta entistä enemmän ison pojan huoneeksi on alettu tekemään.

Rc50890427260d2f884504f285f227ae4-horz.jp

(2littlehands.blogspot.pt, gallery.apartmenttherapy.com)

0c2e316bfa4b37a0cdfd277278f3051a-horz.jp

(DIYcraftyprojects.com, brabournefarm.blogspot.com)

b9963e167cbea9889d1192038e5e43f3-horz.jp

(aundraskinnerinteriors.com, recyclart.org)

4688f2416a4d0a4fab56e52596a8f020.jpg

(Jane.com)

51bce6b7b018e86200c94db277aac5a9.jpg

(RH Baby &Style)

Peltikaappia, maailmankarttaa, viirinauha ja tiipii tulee huoneesta ainankin löytymään! Projekti on vielä varsin alkutekijöissään, mutta kuvia luvassa varmasti projektin edetessä!

Joku ilta pitäisikin ottaa suihkepullo käteen ja aloittaa tapetin repiminen, vihreä retrotapetti saa nyt väistyä uuden ilmeen tieltä!

2 kommenttia “Inspiraatiota pojan huoneeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *