Täydellinen pikkujoulukynsilakka

Viime viikonloppuna oli kauden ensimmäiset pikkujoulut. Juhlia varten nappasin kauppareissulta mukaan uuden kynsilakkapullon, joka sopii niin täydellisesti käynnissä olevaan pikkujoulukauteen, että halusin jakaa tämän kanssanne!

pikkujoulukynsilakka.jpg

Lakka on Lumenen Gel Effect nimeltään Puolukkasurvos. Ei siis ihan perinteinen joulunpunainen, mutta kaunis hiukan glögimäinen sävy!

Mitään uusi vaatteita minulla ei ole ollut tapana erityisesti pikkujoulukauteen ostaa, mutta tällaiset pienet jutut piristää kummasti ja viimeistelee myös juhlalookin. Tulevana lauantaina onkin luvassa jo seuraavat pikkujoulut, kun suuntaan Tallink Siljan kutsumana herkuttelemaan somevaikuttajien pikkujouluihin Silja Symphonylle. Todennäköisesti riittää kun sipaisee vain uuden kerroksen lakkaa ja kynnet ovat taas valmiita uusiin juhliin! Kiva päästä herkuttelemaan jouluiseen buffet-pöytään ja samalla kuulemme, mitä uutta Tallink Siljan kevätkaudelle on suunniteltu. Luvassa kiva parin tunnin irtiotto keskelle päivää Symphonen ollessa satamassa!

pikkujoulukynsilakka3.jpg

pikkujoulukynsilakka2.jpg

Kaunista viikon jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *