Sadepäivän kotikuvia

Istun täällä kotisohvalla edessäni kuppi glögiä ja nautin hiljaisuudesta.

Olen pienimpien kanssa kotosalla pitämässä sairastupaa. Ensimmäistä kertaa tänä syksynä meillä sairastetaan kunnolla, pikkuflunssaa on toki ollut, mutta ensimmäistä kertaa jouduin jäämään lasten takia pois töistä. Mies oli jo muutaman päivän kotona esikoisen sairastaessa ja nyt oli minun vuoroni jäädä. Poika oli jo eilen hyppinyt ensimmäisenä kuumeettomana päivänä seinille, joten hänet vein aamulla hoitoon. Tyttöjen kanssa ollaan sitten touhuiltu sisätiloissa ja toivotaan, että kuumetauti taltutetaan pian ja edes me aikuiset vältyttäisiin taudilta. Viikonloppuna olisi mukavaa ohjelmaa luvassa, eikä kyllä millään joutaisi sairastella!

Pientä siivoilua ja paikkojen järjstelyä sain aikaiseksi tyttöjen käytyä päiväunille ja napsin muutaman kuvan sateisen päivän iloksi. Sieltä se joulu hiipii kuulkaa meidän kotiin, varovaisesti, mutta varmasti.

jouluinen%20koti.jpg

jouluinen%20asetelma3.jpg

Oksissa roikkuu sekä itse tekemiäni hamahelmilumihiutaleita, että Espoon Kauklahden Light&Style myymälän Joulu-Otletista löytämiäni upeita kuusenkoristeita. Nämä saavat ilahduttaa meitä oksissa ennen kuin kannamme kuusen sisälle. Olen muuten vakavasti harkinnut tänä vuonna muovikuusen ostamista. Moni asia puhuisi sen puolesta, joskin hieman se keinotekoisuus arveluttaa… Taisin pohtia samaa viime vuonna ja silloin päädyttiin oikeaan kuuseen. Saas nähdä, joska tänä vuonna sitten ostettaisiin muovikuusi.

jouluinen%20astetelma4.jpg

jouluinen%20asetelma.jpg

Tein tuohon tv-tasolle jo valmiiksi ihanan talvisen asetelman. Tämä on oikein hellyyttävä ja erityisesti ihanan jouluinen! Tuon hauskan auton löysin kolmella eurolla Tigerista ja siitä se idea sitten lähti!

jouluinen%20asetelma5.jpg

IMG_3397.jpg

Tunnelma olohuoneessa on kovin mieluinen ja lähempänä joulua voi sitten laittaa vielä muitakin koristeita. Ja tietysti tärkein joulukoriste on se kuusi. <3

IMG_3377.jpg

IMG_3381.jpg

Keittiökin on jo saanut ripauksen joulua, ostin miehelle teekalenterin, joka koristaa keittiötämme liesituulettimen päällä. Äitini puolestaan toi mökiltä ison säkillisen havuja, joista jo muutami napsin käyttöön.

Leppoisaa viikon jatkoa, hipsin hakemaan toisen kupin glögiä ennen kuin minit heräävät…

6 kommenttia “Sadepäivän kotikuvia

  1. Voi miten jouluista jo teillä! &hearts; Mä olen vähän yrittänyt himmailla vielä. Säästän koristelut yleensä ekaan adventtiin. Se tuntuu sitten jotenkin tosi spesiaalilta koristella kotia, kun on ensin vähän pantannut! 😀

    1. Heh, en mäkään yleensä ole näin ajoissa! 😉 tänä vuonna lähti jotenkin lapasesta… Mutta ehtiipähän nauttia pidempään ihanasta juhlakaudesta! 🙂

  2. Hei, <br />
    <br />
    Clas Ohlsonilla myydään hyvin aidon näköisiä tekokuuseja! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *