Joulua odotellessa… DIY: pallokranssi

Vaikka kuinka ajattelee aloittavansa ajoissa, tuntuu aika kuluvan aivan liian nopiaan kohti joulua! Marraskuun puoliväli on ylitetty ja tästä se aika rientää hirmuvauhdilla kohti joulua. Tosin minulla on valmistelut melkoisen hyvällä mallilla, joulukortit on valmiina kuorissaan ja lahjatkin on aikalailla ostettu, muutamia valmisteluita mainitakseni. Tänä vuonna olen myös yllättäen ehtinyt askartelemaan kaikkia diy-juttuja ehkäpä enemmän kuin koskaan aiemmin. Itse tekeminen on mukavaa puuhaa ja vaikka ideat eivät olisikaan omia, saa itsetekemällä kaikesta kuitenkin aina jollain tavalla uniikin. Onhan se itse tehty.

Jatketaan siis viikkoa jouluaskarteluilla, tällä kertaa vuorossa upea joulupallokranssi. Ihastuin nimittäin Facebookin jouluryhmässä muiden ryhmäläisten tekemiin joulupallokransseihin niin paljon, että oli pakko toteuttaa oma versio. Ja nyt on kuulkaa niin bling blinggiä että!

IMG_2973.jpg

Pääsääntöisesti pidän sisustuksessa enemmän kaikesta maanläheisestä niin sävyissä kuin materiaaleissakin, mutta kyllähän juhlakausina mukana voi olla ripaus (tai vähän enemmänkin!) blinggiä. Ihastuin tähän pallokranssiin niin paljon, että en taida raaskia tätä ulko-oveen laittaa, vaan tämä pääseen esille jonnekin sisälle joulun ajaksi.

Pallokranssi on helppo toteutaa, tosin materiaalia siihen uppoaa yllättävän paljon. Itse käytin kranssin pohjana styroksiympyrää, palloja meni varmaan lähemmäksi sata kappaletta ja kuumaliimaa useampi puikollinen. Lisäksi käytin Clas Ohlosilta ostamaani helminauhaa ja pienen pätkän lumihiutalekoristenauhaa, joka on ostettu Prismasta. Minä en irroittaunut palloista ”kantoja”, vaan käänsin ne limittäin taaksepäin, jotta eivät näy. Vielä muutaman pallon tähän olisi voinut laitaa, jotta saisi ihan kaikki kolot piiloon, mutta minusta riittävä näin, eikä pienet kolot hyppää erityisemmin silmille.

IMG_2968.jpg

diy%20pallokranssi.jpg

Lopputulos on oikein fiini!

Vai mitäs sanotte?

Paula / Viisikko - -

4 kommenttia “Joulua odotellessa… DIY: pallokranssi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *