DIY: joulukortit

Aivan ihana aurinkoinen pakkaspäivä!

Me vietetään tänään lasten kanssa vapaapäivää, aamulla otettiin oikein rennosti ja lounaalle suunnattiin Subwayhin. Rentoa vapaapäivän viettoa siis ilman stressiä yhtään mistään! Mieskin tulee hiukan aikaisemmin tänään kotiin ja luvassa on vähän erilainen viikonloppu! Kirjoittelen viikonlopun kuulumisista ja touhuista enemmän sitten ensi viikolla, mutta nyt halusin kuitenkin tulla ihanan talvisään innoittamana jakamaan hauskan joulukorttiaskarteluidean!

Tänä vuonna meidän perheeltä lähtee poikkeuksellisesti valmiit, jo viime vuonna Tallinnasta ostetut joulukortit, joiden väliin sujautan lasten valokuvat. Päiväkodin hoitajille toteutettiin kuitenkin lasten kanssa hauskat porokortit. Idean nappasin Pinterestistä.

IMG_2984.jpg

Nämä veikeät porokortit syntyivät ruskeasta sormiväristä, liimattavista silmistä ja punaisesta huopapallosta. Tyttöjen versioihin laitoin vielä rusettitarrat koristamaan porojen sarvia. Ja reunat koristelin punaisella glitterliimalla.

IMG_2987.jpg

IMG_2985.jpg

Melkoisen veikeän näköisiä kavereita!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *