Siskon Walk-in Closetilla…

Joku saattaa muistaa, kun kirjoittelin täällä blogissa siskoni walk-in closetista ja suunniteltiin vaatehuoneen uudistamista. Siskoni perheineen asuu isossa omakotitalossa ja koti on kokonaisuudessaan sisustettu hyvin Artek-henkisesti. He arvostavat suomalaista designia sekä aikaa kestäviä materiaaleja ja tyylejä.

Nyt ajattelin vilauttaa täällä blogissanikin palan heidän kotiaan ja tällä kertaa siis erittäin ruhtinaallisen kokoista vaatehuonetta! Vaihteeksi siis hieman sisustusinspiraatiota kaiken joulutuunailun keskelle.

walk%20in%20closet%203.jpg

Oikeasti huone on ihan tavallinen makuuhuone, neliöitä huoneesta löytyy 15. Eli kyseessä on todella suuri pukeutumishuone!

Kuvaushetkellä yksi kolmesta vaaterekistä oli siirretty olohuoneeseen vaatekutsujen esittelyä varten. Alaslasketun katon puolella on siis normaalisti kolme vaaterekkiä sekä silityspiste, toisella puolella suuret mustat kaapistot ja kokovartalopeilin vierestä löytyy ihana vanha liinavaatekaappi.

walk%20in%20closet.jpg

walk%20in%20closet2.jpg

Ikkunan edessä on lisäksi vaaleat valoverhot tuomassa yksityisyyttä.

IMG_3102.jpg

Näin mahtavan kokoinen pukeutumishuone olisi aivan ihanaa luksusta! Kyllä tällaisessa tilassa kelpaa valmistautua niin arkeen kuin juhlaankin! Vai mitäs sanotte? 🙂

2 kommenttia “Siskon Walk-in Closetilla…

  1. Ihanan valoisat ja tyylikkäät kuvat! Blogissani on tunnustus sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *