DIY: 3D paperilumihiutale

Ihanaa lumipyryistä maanantaita!

Viime viikonloppuna meidän talon täytti iloinen puheensorina ja leikkivät lapset. Koti koristeltiin Halloween teemaan ja tätä hauskaa loppusyksyn juhlaa juhlittiin kymmenen aikuisen ja kolmentoista lapsen voimin. Hulinaa riitti, tarjoilut onnistuivat ja juhlat olivat erityisen mukavat! Nämä Halloween juhlat on ehdottomasti otettava perinteeksi! Huipusta Halloween-fiiliksestä huolimatta ajatukset ovat koko ajan entistä enemmän joulussa. Aloitetaan siis tämäkin blogiviikko jouluaskarteluilla!

Vaikka Viisikko saattaa vaikuttaa tällä hetkellä joulublogilta, lupaan, että lähiviikkoina on luvassa muutakin kuin jouluhössötystä, niille, jotka eivät niin jouluihmisiä ole!

Vaikka olen jo muutaman diy-jouluidean jo tänne postannut, oli tämän vuoden ihan ensimmäinen jouluaskarteluni nämä upeat, mutta yllättävän helpot 3D paperilumihiutaleet. Tein näistä teillekin yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla ikkunoihin saa tämä vuonna helposti (ja erittäin edullisesti!) uudet koristeet!

IMG_2922.jpg

IMG_2904.jpg

IMG_2905.jpg

IMG_2906.jpg

IMG_2908.jpg

IMG_2909.jpg

IMG_2913.jpg

Lopputuloksena kauniit kolmiulotteiset lumihiutaleet! Ja toteutus on todella paljon helpompi kuin aluksi luulisi!

IMG_2922.jpg

DIY%203Dpapersnowflakes.jpg

Tämän ohjeen myötä toivottelen ihanaa lumista viikonalkua!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *