DIY jouluideoita viime vuosilta

Sateista huomenta perjantai aamuun!

Tarkoituksenani oli ehtiä eilen postaamaan teille jo aiemmin keräämiäni ajatuksia ja kuvia viime vuosien diy joulujutuista, mutta saapuessani eilen kotiin, lähenteli kello kymmentä, eikä ajatus juossut pitkän päivän jälkeen edes yhden postauksen verran. Eilen aamulla herätyskello pirisi aamukuudelta, työpäivän jälkeen istuin kolme tuntia luennolla, josta taas kiiruhdin kirjastoon hakemaan vielä viime hetken opinnäytetyökirjoja ja vielä ruokakauppaan viikonlopun ruokaostoksille. Ainut onni tässä oli, että isotkin kaupat ovat nykyään yhteentoista auki!

Tänään on onnekseni rennompi päivä ja tarkoituksenani on viimeistellä opinnäytetyö, joka pitää olla ensi torstaina palautettuna. Siitä viikon päästä on alustavien tulosten esittely, jonka jälkeen on luvassa lopullinen viimeistely esityksen perusteella saatujen palautteiden ja kehitysehdotusten perusteella. Aika loppusuoralla siis ollaan! Paperit saan vasta keväällä, sillä sinne jää muutama kurssi suoritettavaksi. Pääasia, että stressi opinnäytetyöstä alkaa helpottamaan!

Nyt ennen kuin syvennyn myynnin ja markkinoinnin pariin, haluan jakaa jouluisia ajatuksia kanssanne. Keräsin alle kuvia viime vuoden suosikki joulutuunailuista inspiraatioksi tulevaa juhlakautta varten! Tämän vuoden diy-juttuja ja uusia ostoksiakin koristeiden saralla on jo tehty, mutta muistellaan vielä hetki viime vuotta!

jouluideoita.jpg

Viime vuosien suosikki diy-jutut ovat olleet ehdottomasti nämä:

Omppukynttilät

Kynttilänjalat viinilaseista sekä

DIY joulutyynyliinat

jouluideoita%202.jpg

Olen huomannut, että joulun askartelut ja tuunailut pitäisi oikeastaan aloittaa jo tässä lokakuun lopulla. Joulukuussa on auttamatta liian myöhäistä, sillä itse tykkään koristella jo heti joulukuun alusta kotia joulukuntoon. Ja marraskuussakin tuntuu, että tulee hoppu, jos meinaa kaiken suunnitteleman saada valmiiksi! Nyt on siis oikein oiva hetki aloittaa tämän vuoden joulukodin ja jouluisen sisustuksen ja askartelujen suunnittelu!

Lisää aiempien vuosien joulupostauksia löytyy tunnisteiden alta Joulu-kohdasta! Ihania ideoita olen kerännyt myös Pinterestiin Joulu-taululle.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “DIY jouluideoita viime vuosilta

  1. Joulujutut ovat aina ihania, ja ne kestävät kyllä aikaa: Ihan hirveästi ei trendit muuta perusjuttuja, vaan vuosi vuodelta keksitään lisää uusia ideoita. Kiva kun voi vihdoinkin aloittaa virallisesti fiilistelyn!

    1. Kiitos Milla kommentistasi! Joulujuttuja kyllä nyt piisaa ja marraskuussa on jo enemmän kuin sallittua puhua jo joulusta! 😉 ja ehkäpä saa jo toivottavaa hyvää joulun odotusta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *