Kohti joulua

Viikonloppuna korkattiin glögikausi. Jouluaskarteluja on aloiteltu ja kortitkin on lähestulkoon kaikki valmiina. Joulun ruokia olen ahkerasti suunnitellut ja joulun alla juhlittaviin 30-kymppisiinkin pääsee kattamaan kivasti pikkujouluteemalla! Niin ja suurin osa joululahjoistakin on jo hankittuna!

IMG_3049.jpg

Minusta on kiva aloittaa joulun suunnitteleminen ja siihen valmistautuminen ajoissa. Ihanasta juhlakaudesta ehtii näin nauttia kauemmin ja eipähän tule hoppu valmistelujen suhteen. Ja, kun vastaväitteitä ei esitetty, aloitetaan joulusta puhuminen nyt sitten täällä blogissakin!

IMG_3047.jpg

Joulun alla on luvassa muutamat pikkujoulut ja tietysti ne omat pyöreät. Pyöreitä juhlitaan kahtena viikonloppuna, toisena juhlitaan kotona ja toisena viikonloppuna suuntaamme mieheni kanssa kahdestaan Tallinnaan. Ensimmäistä kertaa neljään ja puoleen vuoteen pääsemme olemaan kokonaisen vuorokauden kahdestaan, tuntuu luksukselta! Lisäksi suunnitellusti pidetään aikakin piparitalkoot ja paketointitalkoot glögin ja joululaulujen kera. Tuntuu siltä, että ihan mukavasti ehtii näin nautiskella joulun odotuksesta.

IMG_3053.jpg

Viime viikolla ostin tämän vuoden ensimmäiset joululehdetkin. Aivan ihania ideoita ja fiiliskuvia! Liityinpä taannoin myös Facebookin jouluryhmään, jonka seuraaminen nostattaa joulun odotusfiilistä vieläkin enemmän!

Joko te olette aloittaneet jouluun valmistautumisen?

Nyt oikein mukavaa alkanutta viikkoa, minä vien kiireen vilkkaa lapset päiväkotiin ja menen itse töihin, jotta ehtii vielä illan rientoihinkin. Tämä viikonvaihde menee nimittäin nyt melkoisen muotipainotteisesti, eilen oli Nosh-kutsut siskoni luona ja tänään on vuorossa monikkoäitien tyyli-ilta Marks & Spencerillä. Luvassa tänään pientä purtavaa, puhetta yleisesti työelämän vaatetuksesta, trendejä, vartalotyypin mittausta, sopivien asukokonaisuuksien löytämistä ja rintaliivimittausta. Ihan mahtava ilta varmasti luvassa, niin aiheiden kuin tietysti ihan huipun tuplaäitiseuran muodossa! Kiva aloitus viikolle!

P.S. Nosh-kustuista luvassa postausta pikapuolin!

Paula / Viisikko - -

Kohti joulua” kommentit

  1. Aloitettu on, enää tasan kaks kuukautta jouluun ♥ Voi vitsit! Miten sitä odottaakin joka vuosi joulua näin paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *