Olohuoneen uusi järjestys

Mitä tulee sisustamiseen, on ketjureaktiot jokseenkin tuttuja meidän perheessä. Kun jotain ihan pientäkin keksii muuttaa jossain paikassa, seuraa siitä muutosta lähes aina myös toisaalle. Olen suunnitellut työpistettä alakertaan etätöiden tekemistä varten ja alustavista suunnitelmista huolimatta pöydän alakertaan tuleminen aiheutti sitten muutosta koko olohuoneen järjestykseen.

olohuone.jpg

IMG_3016.jpg

Vitriini siirtyi ruokailutilan ”puolelta” olohuoneeseen ja on minusta nyt oikeastaan paljon paremmalla paikalla. Sohva kääntyi samalla telkkaria vastapäätä, aiemmin kun pidettiin sitä tuossa, missä nyt on vain nojatuoli. Sohvalla istuessa katse on vitriiniin päin ja mielellään minä ainakin tuota katselen. Siinä kohtaa monta itseä miellyttävää asiaa; uuden ja vanhan yhdistelmä sekä tietysti se, että se on itse tekemäni.

Tavaran määrä alakerrassa tuntui lisääntyvän jotenkin todella merkittävästi, vaikka oikeasti kyse on vain yhden työpöydän ilmaantumisesta. Ahtaalta ei onneksi siitä huolimatta tunnu ja ainahan silmä vaatii hetken totuttelua uuteen. Olohuone on hiukan tiiviimpi, mutta toisaalta tunnelmallisempi.

olohuone3.jpg

olohuone2.jpg

Fiilis on jo hieman talvinen ja jouluinenkin kynttilöiden ja taljojen keskellä. Mikä ei tietysti ole yhtään huono asia!

Joulusta muuten puheen ollen, minulla olisi jo monta jouluaiheista diy-postausta odottamassa julkaisua. Kertokaahan onko vielä liian aikaista vai joko saa puhua joulusta??

Niin ja palataan siihen itse työpisteeseen ihan uudessa postauksessa. Tällä erää vain näitä olkkaripuolen kuvia lauantai-iltapäivään!

Nyt toivottelen ihanaa lauantain jatkoa, täällä olisi tarkoitus korkata glögiskumppa illalla, joten minun puolesta ei ainakaan ole liian aikaista puhua siitä joulusta! 😉

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Olohuoneen uusi järjestys

 1. Hyvältä näyttää! Ja oikein kodikkaalta!<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua. ♡<br />
  Ps. meillä aloitetaan glögikausi maanantaina. Ja tämä oli muuten miehen ehdotus. 😀

  1. Kiitos Emilia! &hearts; <br />
   <br />
   nyt on juuri hyvä hetki aloittaa glögikausi, eihän jouluun ole kuin kaksi kuukautta! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *