Blogihaaste: punaisen maton paikka

Sain tuossa alkusyksystä Rauharentolan Sadulta blogihaasteen, jossa piti valita omasta kodistaan punaisen maton paikka. Niin kuin Suomen kaunein koti -ohjelmassa valitaan. Mietinkin monta kertaa ohjelmaa katsoessa, että mihin omassa kodissani maton asettaisin, mikä olisi oikeasti se oman kodin lempparipaikka, mutta lopulta päätöksen tekeminen osoittautuikin hankalemmaksi kuin luulin.

Sillä periaatteessa alakertamme, joka on yhtä yhtenäistä tilaa, on kotimme paras alue. Siinä yhdistyy ruoanlaitto ja oleskelu, siellä on kauneimmat ja rakkaimmat huonekalumme ja siellä vietetään eniten aikaa hereilläolosta. Erityisen kaunista ja tärkeää alakerrassamme on itse tehty vitriinikaappi, mustat pinnatuolit ruokapöydän ympärillä sekä vanha navettapenkki. 

kiilto%20siivous.jpg

talja.jpg

Kuitenkin kaikesta hyvästä huolimatta valitsen punaisen maton paikaksi meidän aikuisten makuuhuoneen. Makuuhuoneen harmoniset, luonnonläheiset sävyt, korkea ja iso sänky sekä juuri omanlaiseksi tehty vaatesäilytys ovat vaan niin omaan mieleen! Tässä huoneessa on mielestäni kaikki kohdillaan!

makuuhuone7.jpg

makuuhuone.jpg

makuuhuone3.jpg

makuuhuone4.jpg

makuuhuone5.jpg

makuuhuone6.jpg

Meidän makuuhuoneen sisustusratkaisut ovat omaan silmään täydellisiä, enkä vaihtaisi siellä mitään. <3

Missä huoneessa olisi teidän punaisen maton paikka ja miksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *