Nosh Women AW2016

Nyt kun päästiin siihen shoppailun makuun tänään alkaneiden Hullujen Päivien myötä, on aika kurkistaa Noshin kauden naisten uutuuksiin! Jotka siis julkaistiin myös tänään! Ensi viikolla on taas aika kutsuille, jotka pidetään jälleen kerran siskoni luona. Mutta ennen kuin pääsee kuitenkaan hypistelemään kankaita livenä, täytyy tyytyä lookbookin antiin. Koko malliston pääset näkemään TÄÄLTÄ, mutta keräsin alle muutamia suosikkejani.

Minun ihan ehdoton suosikki on tämä HUMU mekko!

NOSH_300035_Naiset_humu_mekko_01.jpg

Tässä mustassa mekossa on uusi, hieman erilainen kuosi ja myös uusi malli Noshin vaatteisiin. Niin ihanan näköinen! Toivottavasti tämä istuu itsenikin päälle ihanasti eikä vaan ole liian lyhyt!

Muita suosikkejani oli alla oleva vaaleanpunainen, mekon kanssa samaa kuosia oleva paita, perus musta peplum sekä ihana iso huivi!

NOSH_300034_300037_Naiset_humu_pusero_je

Kiva päästä taas pitkästä aikaa kutsuilemaan Noshin merkeissä. Mekkoja käytän nykyään niin paljon, että huolimatta tänään hullareilta ostetusta Marimekon mekosta, annan luvan itselleni tuohon HUMUun, mikäli se vain on yhtä kaunis päällä, kuin kuvassa! <3

Mitäs mieltä sinä olet näistä uutuuksista?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *