Hulluna mekkoihin ja muutama muu Hullujen Päivien tärppi

 

Tällä viikolla pärähtää käyntiin Hullut Päivät ja ajattelin minäkin kerätä muutamia suosikkejani kuvastosta.

Olen viime aikoina käyttänyt todella paljon mekkoja ja etenkin syksyn tullen pitkähihainen mekko ja tummat sukkahousut ovat helppo, huoleton ja samalla tyylikäs kokonaisuus. Olinkin hyvin ilahtunut huomatessani, että tänä vuonna on tarjolla toinen toistaan ihanampia, juuri minun näköisiä mekkoja ja tässä kuusi suosikkiani!

127937470_1-tile.jpg

Ylärivissä Espritin keskiviikkona myyntiin tuleva ruskea perusmekko ja perjantaina myyntiin tuleva niinikään Espritin musta pitsisomisteinen mekko. Ylimpänä oikealla Marc O’Polon rento taskullinen neulemekko (tulee myyntii ke). Alarivissä vasemmalla myöskin Marc O’Polon vähän fiinimmän oloinen mekko (pe), keskellä Hillfigerin kääntömekko (to), joka on siis toiselta puolelta valkosiniraidallinen ja viimeisenä aivan ihana Marimekon vihreäsävyinen kuviollinen mekkoa (ke)!

Näitä mekkoja täytyy ainakin mennä paikan päälle katsastamaan, muutoin pyrin pidättäytymään ostamasta itselleni mitään. Perinteisesti olen hankkinut Hulluilta Päiviltä lapsille tulevan talven kengät ja lisäksi on tullut aina ostettua perusvaatteita. Nyt ei niin paljoa tarvetta uusille vaatteille olekaan, joten täytyy pitää järki kädessä tuolla pyöriessä. Täytyykin käydä lasten kaapit kunnolla läpi ennen keskiviikkoa, jotta ei tule turhaan ostettua mitään. Myönnän nimittäin, että Hulluilla Päivillä tapahtuu sekoaminen ja liian herkästi tulee ostettua jotain ylimääräistä.

Kodin puolen mielenkiintoisimmat tuotteet keräsin alle.

117287721_01-tile.jpg

Muotoonommeltu aluslakana on ainut oikeasti ostoslistalla oleva, muut ovat haaveita! Meidän toiselle aikuisten muotoonommellulle lakanalle kävi nimittäin hassusti tässä hetki sitten. Pesukoneesta tuli tuolloin lähestulkoon kahdessa osassa oleva lakana, enkä voi ymmärtää miten se on niin pahasti hajonnut. Kaikki muut koneessa olleet olivat ehjiä. Lakana päätyi räteiksi ja nyt onkin ihan tosissaan tarve uudelle.

Aarikan pouta-muistitaulu on todella veikeän näköinen, sopisi kivasti työpöydän ylle! Jalkalamppua kaipaan aina aika ajoin, mutta sikäli mikäli sellaisen joskus vielä olohuoneeseen hankin, tulee sen on just eikä melkein oikeanlainen. Enkä taida osata päättää, mikä on tarpeeksi ihana! Perinteiset lasiset uunivuoat haaveilen vaihtavani näihin kauniisiin Arabian valkoisiin posliinisiin, mutta koska vanhat ovat ehjät ja toimivat, ei ole tullut ainakaan vielä uusia ostettua. Siirtolapuutarha-astiasarjaa taitaa olla joka vuosi hullareilla alennuksessa ja ne ovat kyllä ihania! Marimekon Fokus-pussilakanasetit puolestaan ovat niin ihania, että joutuu varmaan kiertää hyllyt kaukaa välttääkseen heräteostoksia! 😉

Onneksi töissä on liukuma puoli kymmeneen, ehtii sopivasti hoitamaan shoppailut heti aamusta!

Joko sinä olet ehtinyt tutustua hullareiden kuvastoon?

Onko jotain must have-tuotteita?

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Hulluna mekkoihin ja muutama muu Hullujen Päivien tärppi

  1. Täytyy ostaa Sensain kuorinta-aine, kun se on nyt aika huimassa alessa. 🙂 Samoin yleensä aina täydennän Method-varastojani. Tarvetta olisi uudelle yleispuhdistussuihkeelle ja pyykinpesuainepullolle (pyykinpesuainetta on, mutta pullo on rikki). Olisin minä pari paitaakin halunnut, mut voi mennä taloudellisesti vähän tiukaksi, jos kaiken haluamansa kotiuttaa. 😀

    1. Mä jätin loppuviikosta jo menemättä sinne, se on paras tapa vältellä ainakin niitä heräteostoksia! 😉 Kaikkea tarpeellista tosin tuli ostettua ihan kiitettävästi! Sensain kuorintaa en ole itse muuten kokeillutkaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *