Helppo DIY syyskranssi

Tämä iltojen pimeys yllättää aina syksyn tullen. Kahdeksalta on jo sysipimeää ja tekisi kovasti mieli käpertyä suklaalevy kainalossa peiton alle. Tiedättekö sen syksyn myötä tulevan makeanhimon? Kroppa taitaa ihan tosissaan luulla, että ruoka loppuu talven tullen ja pitäisi jotain vararavintoa kerätä… 😉 Puhuin tästä juuri eilen lenkillä kaverin kanssa ja mieskin myönsi kuluneella viikolla, että makeanhimo yllättää nyt lähes joka päivä. Tämä ei siis selkeästi ole pelkästään mikään naisten juttu!

Makeanhimolle ei saa kuitenkaa antaan pikkusormeaa, ettei vaan vie koko kättä. Pieni herkuttelu on toki sallittua, mutta pimeydestä huolimatta enrgiaa pitää yrittää saada muistakin jutuista. Etenkin siitä liikunnasta pimeydestä huolimatta!

Piristystä pimeyteen tuo myös pieni askartelu ja sen myötä syntynyt kaunis ovikranssi syysteemassa. Kolmesta elementistä ja pikaliimasta syntyi tänään hetkessä uusi ovikoriste ja mallailin tuohon jo Halloweenia silmällä pitäen hauskaa mininoidanhattuakin, jonka ostin tänään Tigerista. Toistaiseksi pysyn näissä koivun lehdissä ja pienessä tekokurpitsassa.

IMG_2813.jpg

IMG_2821.jpg

Siellä sysipimeydessä, lähestulkoon vain kynttilän valossa kävin nämä kuvat äsken ulkona napsimassa. Mutta ehkä näissä on juuri sopivasti sellaista hämärän herkkää tunnelmaa, kynttilän kajoa ja syksyn sävyjä!

Ensi viikolla muuten aloitetaan sitsiihen Halloweeniin valmistautuminen täällä blogissa ja luvassa ainakin vähän askarteluvinkkejä vuoden pelottavinta juhlaa varten.

IMG_2800.jpg

Meidän perheellä alkoi tänään viikonloppu! Jee!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille teillekin!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *