Syksyn juhlakausi

Tänä loppuvuonna meidän lähipiirissä juhlitaan niin 80-kymppisiä, 60-kymppisiä kuin omia ja kavereiden 30-kymppisiäkin sekä tietysti siskon tytön viisivuotispäiviä. Siihen päälle pikkujouluja, joulu ja uusivuosi. Halloweenia ja isänpäivää tietysti unohtamatta. Viikonloput täyttyvät uhkaavasti juhlasta jos toisesta, enkä oikeastaan enää tiedä onko mitään tiettyjä juhlakausia, kun välillä tuntuu, että ympäri vuoden on tasaisesti synttäreitä, juhlapyhiä ja muita kissanristiäisiä. Mutta mikäpäs sen hauskempaa, kuin kerätä porukkaa kasaan ja juhlia!

Loppuvuoden viikonloput on tosiaan aika hyvin täytetty ohjelmasta ja osa vaatii hiukan enemmänkin suunnittelua ja valmisteluja omaltakin osalta. Lokakuun puolessavälissä juhlittavien 80v-juhlien osalta olen luvannut auttaa leipomisissa. Nämä tosin sovittiin jo mummini kanssa ja luvassa ei mitään kovin haastavaa, lupasin nimittäin tehdä tiikerikakun ja lohicocktailpaloja. Halloween juhlat aiheuttavat taas enemmän suunnittelua ja olenkin jo aloittanut ideoiden keräämisen ainakin tuonne Pinterestin puolelle. Viisikon Pinterest tiliä pääset seuraamaan oikeasta sivupalkista. Pinterest onkin ihan huippu apuväline kaikenlaisten juhlien suunnittelussa!

Nämä kuvat meidän viime vuotisista Halloween kemuista. Tämän vuoden Halloweenin koristelu- ja tarjoiluideoista ehdottomasti lisää vielä lähempänä! Pieniä askarteluja juhlia varten olen jo aloittanut ja lupaan laitella vinkkejä tänne blogiinkin hyvissä ajoin.

halloween1.jpg

IMG_4757.jpg

IMG_4741.jpg

Toisaalta hyvä, että myös tämä syksy täyttyy juhlista, muutoin sen jouluun valmistautumisen joutuisi alottamaan aivan liian aikaisin! 😉 Eikä pimeät syysillat tunnu yhtään niin tylsiltä, kun on juhlia tiedossa!

2 kommenttia “Syksyn juhlakausi

 1. Juhlat on kivoja! Mä en ole koskaan järjestänyt Halloween bileitä, pitäisköhän kokeilla onnistuisko kurpitsan kaivertaminen :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua Viisikkoon!

  1. Kiitos J! 🙂 Mä järkkäsin Halloween juhlat ekaa kertaa viime vuonna ja ajattelin kyllä ottaa perinteeksi. Sellaiset lastenjuhlat, jossa pääsee sitten tapaamaan omiakin kavereita! :)<br />
   <br />
   Kurpitsan kaivertaminen on yllättävän helppoa, sitäkin kokeilin ensi kertaa viime vuonna. Niistä tulee oikein hauskoja koristeita ja sisuksista saa muun muassa hyvää kurpitsasosekeittoa! Nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *