Leppoisa syyslauantai

Tänään on nautittu joutilaisuudesta.

Mies lähti jo aamusta omiin menoihinsa ja me ollaan lasten kanssa vain oltu. Ilman ennalta suunniteltua ohjelmaa, ilman menoja ja aikatauluja. Tällaista viikonloppua ei olekaan ehtinyt olla töiden alettua. Ja tuli muuten oikein tarpeeseen!

IMG_2662.jpg

IMG_2619.jpg

IMG_2622.jpg

Ollaan oltu lähes koko päivä ulkona. Aamulla suunnattiin lähimaastoon, iltapäivä puolestaan ulkoiltiin omalla pihalla naapureiden kanssa. Leppoisa lauantai kaikin puolin. Kiva ladata akkuja kotioloissa ja ulkoillen. Ehdottomasti huonoin puoli tässä uudessa arjessa nimittäin on, että ulkoilu jää nykyään harmittavan paljon vähäisemmäksi kuin aiemmin.

IMG_2614.jpg

IMG_2616.jpg

Nyt illaksi sytyttelin kynttilöitä ja leivoin iltapalaksi eilisen uunilohen jämistä herkullisen lohipiirakan. Pohjan tein gluteenittomista jauhoista, raejuustosta ja voista. Täytteessä on lohen lisäksi kermaa, kananmunaa, raejuustoa, mausteita ja pinnalla vielä juustoraastetta. Oikein onnistunut, mitä jo ehdin maistaa!

IMG_2669.jpg

Taidankin ottaa toisen palan ja nauttia hiljaisuudesta ja yksin olemisesta! Ihanaa lauantai-iltaa!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Leppoisa syyslauantai

  1. Jouten oleminen on nykyään aika harvinaista, mutta ah niin tärkeää. Luonnossa liikkuminen on parasta "terapiaa", niin lapsille kuin aikuisillekin. "Laiskotelkaa" hyvällä omallatunnolla jatkossakin. Iloa syksyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *