Katse vuoteen 2017 – uusi seinäkalenteri

Meillä on jo vuosia ollut keittiön seinällä seinäkalenteri, johon kirjataan koko perheen menot. Seinäkalenteri on ollut kätevä ja toimiva, mutta helposti suttuisen näköinen. Lisäksi olen tykännyt teettää kalenterin lasten kuvilla, joten mitenkään seesteisen ja sisutukseen sopivan värinen kalenteri ei ole koskaan ollut. Koska kalenteri on myös hyvin henkilökohtainen ja tosiaan lasten kuvilla varustettu, ei tästä kohdasta meidän kotia ole aiemmin blogissa kuvia tainnut ollakaan.

Habitaressa törmäsin aivan ihanaa Miikon kalenteriin ja pitkään punnittuani, haluanko luopua perinteestä teettää kalenteri lasten kuvilla, päätin lopulta tämän mustavalkoisen ihanuuden ostaa. Nyt ollaan siis jo hyvissä ajoin näiden ensi vuoden kalenterihankintojen suhteen ja päätin jo hieman kokeilla, miten se tuohon seinälle istuu ja jaan nyt jo näitä kuvia teidänkin kanssanne.

miiko%20kalenteri%202.jpg

miiko.jpg

Kuvakulma on hieman uusi ja kalenteri on tosiaan meidän keittiössä. Tässä on ollut luonteva paikka kalenteria pitää, ei hyökkää silmille, ja eteisessä ulos lähtiessä on ollut vielä helpoo vilkaista kalenterista menoja.

Miikon kalenterissa kaikki sivut ovat irrallisia ja näitä voi asetella seinälle juuri haluamallaan tavalla. Esillä voi pitää vain yhtä kuukautta kerrallaan tai parhaimmassa tapauksessa ripustaa koko vuoden kerralla seinälle. Itselleni mieluisin oli ajatus kolmesta tai jopa kuudesta kuukaudesta esillä.

miiko%20kalenteri.jpg

miiko%20kalenteri4.jpg

Kalenteri on itselleni aivan korvaamaton arjen apuväline. Tykkään perinteisestä paperikalenterista, enkä voisi elää pelkkien sähköisten kalentereiden kanssa. Tosin joku synkronointi näiden välille tarvittaisiin, niin välttyisin unohduksilta, joita superkiireinen syksy on tuonut valitettavasti tullessaan…

IMG_2578.jpg

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kalenteri on kuitenkin todella ihana!

Ja sopii kivasti tuon mustan muistitaulun viereen. Muistitaulun olen ostanut joskus useampi vuosi sitten Granitista. Aina välillä mietin tuosta luopumista, mutta niin siihen vaan kertyy niitä tarpeellisia lappuja, kuponkeja jne, joita on mukamas kiva säästää ainakin hetken aikaa. Oma koti valkoisen Miialla olikin muuten jokin aika sitten hyvä vinkki tähän liittyen. Hän kuvaa vaikkapa kaikki päiväkodilta tulevat laput puhelimeen. Lippulappusia ei tarvitse säästellä ja tarvittava tieto on aina saatavilla mukana ja se on helppo jakaa vanhempien kesken. Tätä täytyykin harkita omallakin kohdalla hieman tarkemmin!

miiko2.jpg

Miikolta löytyy muuten paljon muitakin ihanuuksia, heillä on liike Tuusulassa, mutta tuotteita voi ihastella myös netissä, TÄÄLLÄ.

2 kommenttia “Katse vuoteen 2017 – uusi seinäkalenteri

  1. Mulla on samainen kalenteri ja itse asiassa sekä blogiin että blogin instaan on tulossa arvonta koskien juurikin tuota kalenteria kunhan vaan pääsen ensin piipahtamaan kamerani kanssa Miikon liikkeessä, joka on muuten ihan melkein naapurissa.

    1. Ihanaa, että on tulossa arvonta tähän liittyen, tämä on vaan niin ihana kalenteri! 🙂 ja tosiaan, sieltä teidän nurkiltahan löytyy tämä heidän liike.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *