Äidin ja tyttärien samistelua

Talven vakiovaruste kotioloissa on useamman vuoden ollut kotoisat villasukat. Meillä on talvisin melko viileät lattiat alakerrassa ja on ihana pitää varpaat lämpiminä. Viime talvena löysin Lindexiltä lisäksi suloiset tossut, jotka harmikseni kulutin kuitenkin puhki talven aikana. Onnekseni bongasin näitä ihanuuksia uudestaan Lindexiltä nyt alkusyksystä! Vaikka ilmat eivät vielä niin viileät olekaan, on nämä ehtineet jalkaan jo useamman kerran.

Aamuisin ja saunan jälkeen lämpimät ja pehmoiset tossut ovat vertaansa vailla!

sis%C3%A4tossut%203.jpg

sis%C3%A4tossut%205.jpg

Pyörähdettiin tyttöjen kanssa viime viikonloppuna uudestaan Lindexillä. Ostoslistalla oli lapsille ihan tarpeellisia juttuja, mutta heräteostoksilta ei pystytty välttymään, kun bongasin lasten osastolta nämä samaiset tossut minikoossa! Niin suloiset ja tytötkin ihastuivat näihin samantien. Toinen pikkutytöistä olikin jo monen monta kertaa ehtinyt varastaa minun tossuni ja tepsutteli kotona aivan liian isoilla tossuilla. Nyt molemmat saivat omat kotitossut ja nämä ovatkin olleet sen jälkeen joka ilta käytössä!

sis%C3%A4tossut%202.jpg

sis%C3%A4tossut.jpg

sis%C3%A4tossut%204.jpg

Viileät, pimeät illat saavat tulla. Meidän perheen naisväki sipsuttaa kylmän kauden näissä ihanuuksissa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *