Habitaren kauneimmat ja inspiroivimmat

Huomenta! 

Nyt olisi vuorossa aimo annos inspiroivia ja kauniita kuvia Habitaresta, jossa vierailin perjantaina. Häpeäkseni täytyy myöntää, että tämä oli ensimmäinen kertani Habitaressa. Mutta ei tosiaan varmasti viimeinen. Messuilla oli paljon inspiroivia kokonaisuuksia sekä hyviä alennuksia. Tehtiin siskoni kanssa hyviä pieniä sisustuslöytöjä ja vietettiin tosi kiva päivä messuilla!

Mutta nyt, pidemmittä puheitta kuvien kimppuun!

tallenns%202016%2011.jpg

Tikkurilan osastolta löytyi ihanan liekkisästi maalattu sirkus-teemainen tila! Ihan mahtava! Samaisella osastolla oli myös esillä  ”vuoden väri” kauniine yksityiskohtineen:

habitare%202016%208.jpg

habitare%202016.jpg

 Marimekon osastolla ihastelin ennenkaikkea ihania astioita.

habitare%202016%2013.jpg

habitare%202016%2012.jpg

Juutista ja puuvillasta tehdyt kassit olivat aivan ihania. Esittelijä sanoi itse käyttävänsä tällaista läppärilaukkuna ja oli kyllä ihan lähellä, etten itsekin siihen tarkoitukseen tällaista kassia ostanut. Tosin pieni epävarmuus oman läppärin koosta iski ja jätin kassin sitten ostamatta. Hintaa kassilla oli 20€, mikä ei mielestäni ollut ollenkaan paha hinta käsityönä tehdystä tuotteesta. Samaisella osastolla oli esillä kaikkea muutakin ihanaa:

habitare%202016%206.jpg

habitare%202016%2010.jpg

Maailmankartat sisustuksessa viehettää ja usein olenkin haaveillut vaihtavani pojan huoneen tapetin ykisväriseen maaliin ja isoon mustaan maailmankarttatarraan. Toistaiseksi retroautot saavat kuitenkin ilahduttaa pojan huoneessa, mutta varmasti jossain vaiheessa pojan kasvaessa tullaan maailmankartta hänen huoneessa vielä näkemään. Tässä kuvassa taulun lisäksi viehättivät nuo seinälle kiinnitetyt mustat kukkaruukut.

habitare%202016%207.jpg

habitare%202016%205.jpg

Woodek on yksinkertaisesti upea. Ihastelin näitä muistaakseni ensimmäistä kertaa parin vuoden takaisilla asuntomessuilla ja olen käynyt haaveilemassa myös heidän liikkeessään Espoon Suomenojalla. Aivan upeita kalusteita!

habitare%202016%204.jpg

habitare%2020169.jpg

Sessakin osastolla ihastelin taas tuota upeaa By Rydénsin jalkalamppua. Meillähän on tämä valkoisena kattolamppuversiona ruokapöydän yläpuolella ja jokin kyllä vetoaa tässä lattiamallissakin! Ei ehkä ihan sopisi meille, mutta silti todella hauskan näköinen.

habitare%202016%203.jpg

habitare%202016%202.jpg

Sellaista kuva-antia tämänvuotisilta messuilta. Mitäs pidät?

Joko sinä olet ehtinyt messuilemaan? Tänään onkin vielä viimeinen päivä suunnata tähän suureen sisustustapahtumaan, messukeskuksen ovet ovat avoinna klo 10-18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *