Viikon positiiviset

Heippa!

Listataanpas aurinkoisen keskiviikon kunniaksi viikon positiivisia, toisin sanoen toisiinsa enemmän tai vähemmän liittyviä asioita, jotka ovat alkuviikosta ilahduttaneet.

viikon%20positiiviset.jpg

1. Rennompi viikko.

Vähemmän pakollisia iltamenoja tarkoittaa rennompia iltoja ja enemmän aikaa perheen kesken. Tänään liukenin toimistolta jo kolmen jälkeen, eikä ole tuntunut yhtään niin lyhyeltä tämä ilta kuin normaalisti!

2. Habitare.

Odotettu messutapahtuma alkoi tänään! Minä suuntaankin messuilemaan perjantaina ja kuvia blogiin luvassa sitten viikonlopun aikana. Varmasti kiva messupäivä luvassa!

3. Omenakausi.

Tänä vuonna omista omppupuista saatiin juuri ja juuri omena mieheen, mutta meidän onneksi siskon puissa omppuja riittää riesaksi asti. Sieltä kiikutinkin kotiin ison kassillisen omppuja viime lauantaina!

IMG_3857.jpg

IMG_3867.jpg

4.Viikonlopun pläänit.

Viikonloppuna on mukavia menoja, lauantaina pojan kaverin synttärit ja sunnuntaina puolestaan me&i -kutsut, joihin suuntaan kaksistaan pojan kanssa. Tarkoituksenani ei ole mitään ostaa, kutsut on aina vain erittäin hyvä tilaisuus ja syy nähdä useampia kavereita kerralla! Kiva päästä viettämään sunnuntai-iltaa hyvässä seurassa kahvikupin ääressä.

5. Loppuvuotta varten tehdyt suunnitelmat.

Vuoden viimeisille kuukausille on luvassa kaikkea kivaa, muun muassa Halloween-juhlat, siskon tytön synttärit, Tukholman risteily ja tietysti tärkeimpänä joulukuussa koittavat kolmekymppiset!

6. Lähikaupan kukkavalikoima.

Kaunis kimppu piristää kummasti niin mieltä kuin kotiakin!

IMG_2351.jpg

Positiivisten ajatusten siivittämänä loppuviikkoon!

Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *