Rento lauantai

Hektisen arkiviikon jälkeen lauantaina on ihana vain oleskella. Kuluneella viikolla alkoi myös luennot ja alkusyksystä maanantai-illat istutaan sitten jatkossa aina koulun penkillä. Tosi kivaa oli kyllä pitkän tauon jälkeen päästä koulullekin ja tietysti parasta tavata niitä koulukavereitakin, joita ei kesän aikana tullut nähtyä yhtään. Viime vuosina on tutustunut aivan valtavaan määrään uusia ihmisiä, niin lasten, koulun kuin tietysti tämän bloginkin myötä. Vaikka kaikkia ei todellakaan näe kovinkaan usein, on aina kiva päästä vaihtamaan kuulumisia kasvotusten tällaisen nykypäivän some yhteydenpidon keskelläkin!

ruokailutila%20viisikko%20blogi.jpg

ruokailutila%203%20viisikko%20blogi.jpg

Arkiviikolle saatiin tosin erityisen mukava päätös, kun vietettiin eilen koko osaston kesken virepäivää Tallinnassa. Ihan huippu reissu, joka tosin venähti aiottua pidemmäksi, kun päädyttiin vielä keskustaan jatkoille… Meillä on jonkin verran vaihtunut porukkaa neljän ja puolen vuoden poissaoloni aikana ja senkin puolesta oli kiva päästä tutustumaan niihin uusiinkin tyyppeihin vähän vapaammissa merkeissä työpaikan ulkopuolella. Ihan mahtavaa huomata saavansa olla taas osa kivaa työporukkaa!

Tänään puolestaan vietetään rentoa lauantaina, mies lähti jeesailemaan kavereita muutossa ja me suunnataan tyttöjen päiväunten jälkeen piipahtamaan mun siskon luona. Ihana lauantai ilman sen kummempia aikatauluja ja ohjelmia. Tulee oikein tarpeeseen!

ruokailutila%202%20viisikko%20blogi.jpg

Eilinen Tallinna-päivä kului melko pitkälti terassilla, mutta takaisin sataamaan kävellessä piipahdettiin pienessä kahvi- ja teeliikkeesä, josta ostin herkutteluhetkiin paria erilaista makukahvia. Kokeilinkin heti tuota Irish Coffee -versiota ja ai että, on hyvää. Pari palaa tuliaissuklaita ja kuppi herkkukahvia on täysin oikeutettua pitkän viikon jälkeen!

IMG_2312.jpg

Rentoa lauantaita itse kullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *