Kohti syksyä

Viimeistä viedään tämänkin elokuun osalta.

Huomenna käännetään kalenterista esille syyskuu, mikä tarkoittaa, että kesä on virallisesti ohi ja on aika siirtyä syksyyn. Tuleva syksy tulee olemaan kiireinen, se on saatu huomata jo nyt elokuussa. Pieni kiireen tuntu kuitenkin sopii itselleni ja olen paljon tehokkaampi, kun on monta rautaa tulessa.

syyssisustus%202.jpg

IMG_2286.jpg

Työ, koulu, perhe, harrastukset blogi mukaanlukien ja muu sosiaalinen elämä täyttää tehokkaasti vuorokauden tunnit, eikä tarvitse miettiä, mitä luppoajalla tekisi. Mutta hyvä niin, sillä tällä hetkellä nautin näistä kaikista elämän osa-alueista täysillä. Tuntuu, että jokainen luo vastapainoa omalla tavallaan toiselle tekemiselle ja kiireestä ja työmäärästä huolimatta elämä on tasapainossa. Elämässä on juuri nyt kaikkea, mitä haluan.

IMG_2282.jpg

Koti tuntuu entistä tärkeämmältä, rakkaammalta ja viihtyisämmältä, nyt kun siellä viettää vähemmän aikaa, kuin kotiäitiaikoina. Syksy tuo aina myös uutta inspiraatiota sisustuksen saralle ja pimenevät illat ansaitsevat ainakin torkkupeittoja, kynttilöitä ja tunnelmavaloja osaksi sisustusta.

syyssisustus.jpg

IMG_2275.jpg

Pikkuhiljaa olenkin kaivanut näitä tunnelmanluojia esille kaapeista ja ostanut jotain uuttakin. Nojatuoli sai muun muassa ylleen ihanan valkoisen lampaantaljan. Valkoiset taljat ovat olleet haavelistalla jo pitkään ja nyt meiltä löytyy kaksi taljaa. Toinen tosiaan kaunistaa nyt nojatuolia tuoden syksyistä, ehkä jopa talvista tunnelmaa. Niin kaunis minusta!

Ihan erillistä postausta taljoilla sisustamisesta ajattelin julkaista lähiaikoina, mutta nyt halusin tulla vilauttamaan näitä pieniä paloja meidän syksyisemmästä lookista.

IMG_2292.jpg

syyssisustus3.jpg

Nyt toivottelen oikein mukavaa illan jatkoa ja oikein ihanaa alkavaa syksyä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *