Voita lippu Habitareen!!!

Helsingin messukeskuksessa vietetään 7.-11.9.2016 Suomen suurinta sisustus-, huonekalu- ja designtapahtumaa ja nyt minullakin on ilo päästä arpomaan teidän lukijoiden keskuudessa kaksi lippua tähän huikeaan tapahtumaan!

13923416_1139792836094389_85217849110662

Habitare16_Vaakabanneri_1.jpg

Kommentoimalla tähän postaukseen maanantaihin 29.8.2016 klo 23.59 mennessä olet mukana arvonnassa ja voit voittaa lipun Habitareen. Arvon kaksi voittajaa, joista kumpikin saa siis yhden vapaalipun messuille.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi tykkäämällä Viisikon Facebook sivusta TÄÄLLÄ. Yhden arvan siis saat kommentoimalla postausta, kaksi arpaa sekä kommentoimalla postausta että tykkäämällä Facebookissa. Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana. Muistathan myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti, kun täytät sen sille varattuun kenttään), jotta saan voittajan kiinni lipun toimittamista varten!

Tasapuolisesti arpaonnea jokaiselle ja nähdään Habitaressa!

Liput arvontaan sponsoroi Messukeskus.

Kaikki postauksen kuvat: Messukeskus.

14 kommenttia “Voita lippu Habitareen!!!

  1. Habitare-messuilla käyminen inspiroisi varmasti sisustamaan kotia syyskuntoon :). Kahdella arvalla mukana.

  2. Tykätty ja monasti luettu blogi. Mielelläni kävisin tutustumassa Habitareen. Kahdella arvalla mukana.

  3. Olisi kiva äiti-tytär päivä! Mukana kahdella arvalla! Mukavaa viikonloppua😀

  4. Ei olekaan tullut käytyä pariin vuoteen, siis aika ottaa uusia tuulia sisustukseen. Olen mukana yhdellä arvalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *