Uutta olohuoneessa, turvallisen harmaan sävyissä

Heippa ja ihanaa perjantaita!

Perjantain kunniaksi ajattelin jakaa hieman sisustusjuttuja ja nyt olisikin upouusia kuvia meidän hieman uudistuneesta olohuoneesta!

viisikko%20olohuone%204.jpg

viisikko%20lgo%20.jpg

Moni varmasti tietää, että pidän paljon harmaasta ja harmaa on ehdottomasti yksi lempiväreistäni. Harmaa toimii vaatteissa, mutta ehdottomasti myös sisustuksessa. Se toimii monessa eri sävyssä, sopii kaiken kanssa ja eri sen eri sävyjä on kiva yhdistellä. Jonkun mielestä ehkä tylsä ja liian varman päälle, minun mielestäni tyylikäs, klassinen ja rauhallinen!

Tilattiinkin vähän kokeilumielessä Ellokselta uusi iso harmaa matto olohuoneeseen ja matto osoittautui niin kivaksi, että se lunasti heti paikkansa meidän olohuoneesta. Matolla on kokoa 2×2,9m ja nyt vihdoin meillä on tarpeeksi suuri matto olohuoneessa! Ja mikä parasta, tämä matto ei ole todellakaan hinnalla pilattu, vaan kyseessä on yllättävän edullinen iso matto! Maton löydät Elloksen sivuilta täältä.

viisikko%20blogi%20olohuone%203.jpg

viisikko%20olohuone%205.jpg

viisikko%20blogi%20olohuone2.jpg

Miehen mielestä asetin maton ”väärinpäin”, laittessani sen tavallaan pitkittäin suhteessa sohvaan. Ajattelin kuitenkin ainakin nyt alkuun jättää maton näin, sillä jotenkin omaan silmään matto rytmittää järjestystä paremmin tällä tavoin.

Maton pinta on mukavan eläväinen, väri armollinen ja sopivan rauhallinen meidän alakertaan. Pitkään oltiinkin suuremmasta matosta haaveiltu ja vihdoin löytyi pikkulapsiaikaan sopiva matto. Edullinen, mutta silti tarpeeksi suuri. Kaunis, mutta armollinen lapsiperheessä. Tyydyttää siis erittäin hyvin tämänhetkiset tarpeet.

viisikko%20ellos%20matto.jpg

viisikko%20blogi%205.jpg

viisikko%20blogi%20olohuone.jpg

Mitäs sinä pidät meidän uudesta matosta?

Elloksella on muuten juuri meneillään kampanja, jossa saa 20% alennuksen kaikista kodin tuotteista! Kurkkaa lisää Ellokselta!

6 kommenttia “Uutta olohuoneessa, turvallisen harmaan sävyissä

  1. Matto on kiva ja muutenkin olohuoneessa on monia kivoja yksityiskohtia.

  2. Aivan ihana matto ja ihana harmaa! ♡ Harmaa on mun lempiväri joka asiassa! Matto on mun mielestä noin hyvä, käytän itsekin meidän "talvimattoa" juurikin tuolla tavoin pitkittäin.

  3. Hei! Hieno uusi matto 🙂 moneen olohuoneeseen sopii parhaiten juuri tuollainen iso reilun kokoinen matto, joka kokoaa huonekalut yhteen. Käyhän kurkkaamassa uutta tyylikästä sisustusblogiani <a rel="external nofollow" href="http://www.pellavaajapastellia.fi!&quot; target="_blank">www.pellavaajapastellia.fi!</a>

    1. Heippa Annika! Kiitos ja kiva, kun jätit kommenttia. Kävinkin jo pikaisesti kurkkaamassa blogiasi ja vaikuttaa ihanalta. Palaan varmasti ajan kanssa uudestaankin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *