Arjen hetkiä

Arki on lähtenyt rullaamaan mukavasti.

Itselleni tekee todella hyvää päästä takaisin työelämään useamman vuoden kotiäitiyden jälkeen. Yli neljän vuoden tauon jälkeen oli mukava palata tuttuun paikkaan tuttujen ihmisten ympärille. Myös lapset ovat sopeutuneet uuteen arkeen ja päiväkotiin hienosti. Ensimmäisen viikon tytöt jäivät itkemään, mutta itkut kuulemma aina loppuivat nopeaan ja loppupäivä on sujunut mallikkaasti. Meidän esikoinen on isojen puolella ja tytöt pienten puolella, lapset näkevät kuitenkin pihalla ulkoilujen lomassa. Tällä viikolla on kuitenkin ollut ihana huomata, että aamuisin äidille vilkuttaa jo hyvin reippaat tytöt ja perheen pienimmätkin siis jäävät ilman itkuja päiväkotiin.

IMG_2065.jpg
 
IMG_2070.jpg

 

Meillä homma toimii niin, että minä vien lapset aamuisin ja mies hakee. Tämä toimii hyvin. Nyt kuitenkin viimein ymmärtää, kun sanotaan, että työpäivän jälkeen illat ovat todella lyhyitä! Työpäivän jälkeen iltaan ei montaa tuntia jää yhteistä aikaa lasten kanssa, kun heidät on laitettava jo nukkumaan. Siitäkin ajasta suurin osa menee ruokapöydän ääressä. Toisaalta mikäpä sen mukavempaa, kuin rauhoittua perheen kesken syömään pitkien päivien jälkeen.

Meillä arki-illat on nyt rauhoitettu melko lailla oman perheen kesken olemiseen, minulla ei ole vielä alkanut luennot eikä kumpikaan käy juuri nyt arki-iltoina omien harrastusten parissa. Keskitytään nyt uuden arjen opetteluun! Viikonloppuisin ehtii sitten kuitenkin tavata kavereita ja touhuta jotain spesiaalimpaa, kumpikin vanhemmista omillaan tai sitten koko perheen voimin.

IMG_2073.jpg

IMG_2066.jpg

Tällä hetkellä nautitaan tästä uudesta arjesta. Arki tuntuu tällä hetkellä paremmalta kuin ehkä koskaan ennen!

Minkälaista arkea teillä eletään tällä hetkellä?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *