Parasta just nyt

1. Duuni ja uusi arki

Tällä viikolla alkoi uusi arki lasten aloitettua päiväkodissa ja minun palattuani yli neljän vuoden tauon jälkeen toimistolle. Uusi arki on tuntunut niin siistiltä ja tämä on juuri sitä mitä nyt tarvitsin. Palasin töihin 80% työajalla ja perjantait on varattu opintoihini. Näin varmistan se, että myös opinnot etenevät suunnitellusti.

Moni asia on muuttunut toimistolla neljän vuoden aikana, mutta moni pysynyt myös samana. Ihan mahtavaa palata takaisin työkavereiden halatessa ja toivottaessa tervetulleeksi! Jotenkin tuntuu, että olen taas enemmän oma itseni palattuani takaisin työelämään.

viisikko2.jpg

2. WKND

Alkava viikonloppu pitää sisällään kaikkea kivaa. Huomenna suuntaan todennäköisesti kesän viimeisiin grillibileisiin ja sunnuntaina puolestaan saadaan eräs mukava kaveriperhe kyläilemään!

viisikko.jpg

3. Materialismionni

Hetken materialismionni liittyy sekä vaatteisiin että sisustusjuttuihin. Ihan parasta kuoriutua ulos kotiäitivaatteista ja vetäistä aamuisin hiukan siistimmät vaatteet päälle. Vaatekaapin sisältö on mallillaan ja ihana päästä hyödyntämään sitä kunnolla.

viisikko3.jpg

viisikko4.jpg

Olkkarista puolestaan löytyy ihanaakin ihanampi iso harmaa matto, jota kuvaan ajan kanssa vielä paremminkin!

Nyt lounaalle mars! Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *