Ulkokalusteiden alevinkki!

Sähköpostiini kilahti eilen uutiskirje SistustaUlkona.fi:ltä, jossa kerrottiin kesän varastoalen alkaneen!

Halusin tulla jakamaan vinkin kanssanne, sillä alesta löytyy muun muassa nämä ihanaakin ihanammat hampputabletit, jotka saimme alkukesästä yhteistyön merkeissä. Ja vaikka juuri eilen jaoin kanssanne terassikuvia, jatketaan vielä tänään samalla linjalla!

IMG_0721.jpg

terassi.jpg

artwood%20hamppu.jpg

Tuosta meidän seinällä olevasta koristemelastakin oli muutama erinäköinen versio alennuksessa! (Myös mela saatu yhteistyön merkeissä.) Minusta tuo mela on aivan ihana koriste kesäksi pihalle. Talveksi ajattelin siirtää sen varastoon ja tuoda tilalle muuta sesonkiin sopivaa. Mutta onneksi vielä on kesää jäljellä, eikä vielä tarvitse miettiä pihan talviteloille laittoa!

Alessa on myös paljon kehuttuja Pappelinan ulkomattoja sekä aivan ihania riippumattoja! Voi vitsit, kun olisikin jokin sopiva paikka sijoittaa sellainen omallekin pihalle!

Itse harkitsen vakavasti Linum Pepperin istuinyynyjen hankkimista. Vanhat siniset ovat palvelleet jo useamman vuoden ja vaihtelu voisi virkistää! Tuo tulipesä puolestaan olisi täydellinen pimeneviin iltoihin ja sinivalkoiset tyynyt sopisivat hienosti myös sisälle vaikkapa sängyn päälle.

1987_21999baac7-42aur05501g19-w880-horz.

(Kuvat lainattu SisustaUlkona.fi nettikaupasta)

Nyt onkin hyvä aika päivttää ulkosistusta, vielä kun on tosiaan kesää jäljellä ja hyvät alennukset käynnissä.

SisustaUlkona.fi aleen pääset TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *