IHANIA perhosia

Olen jo pitkään ollut totaalisen ihastunut vanhassa Porvoossa sijaitsevan Design Ihanian tuotteisiin. Jo monta vuotta sitten ostin heiltä ensimmäiset perhoskuvioidut keittiöpyyhkeet, sitten avaimenperän, tiskirättejä ja nyt uusimpana ostoksenani heiltä 100% pellavaa oleva käsipyyhe. Kaunis ja herkkä perhoskuosi miellyttää itseäni kovasti ja mikä parasta, kaikki Design Ihanian tuotteet valmistetaan Suomessa. Heidän nettisivuiltaan TÄÄLTÄ voit lukea lisää tuotteista ja yrityksestä.

Vaaleasävyinen perhospyyhe pääsi meidän yläkerran pikkuvessaan käsipyyhkeeksi. Pellavapyyhe näyttää minusta kauniilta mustaa kiviseinää vasten. Pyyhkeitä oli liikkeessä monessa ihanassa sävyssä, mutta tälläkin kertaa päädyin tällaiseen varmaan valintaan!

IMG_1734.jpg

IMG_1748.jpg

Samaiselta Porvoon reissulta lähti matkaan myös todella ihanan tuoksuinen JOIKin tuoksupussi. Tuoksu on aprikoosi-freesia, juuri sopivan herkkä perhosten pariksi muuten pelkistettyyn pikkuvessaan!

IMG_1700.jpg

IMG_1706.jpg

IMG_1708.jpg

Tämä yläkerran pikkuvessahan me remontoitiin alkuvuodesta ja vaikka se on vähällä käytöllä, olen monta kertaa miettinyt, että onneksi remontoitiin. Tunnelma pikkuvessassa on ihana ja aamu on mukava aloittaa täältä! Pieniä asioita, jotka lisäävät hyvin merkittävästi asumismukavuutta.

IMG_1744.jpg

Ihastuttaako teitä nämä IHANIAN perhoset? Tai onko nämä teille tuttuja tuotteita?

2 kommenttia “IHANIA perhosia

  1. Nää on mulle ihan uus juttu, mutta näyttää kyllä jo kuvassakin niin ihanalta.<br />
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    1. Suosittelen tutustumaan paremminkin, on aivan ihania tuotteita ja minusta parasta on, että voi ostaa kotimaassa valmistettuja tuotteita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *