Terveisiä Turusta!

Hello ja terkkuja Turusta!

Kotiuduimme tänään tuolta Aurajoen varrelta ja täytyy sanoa, että tämänvuotinen Turun reissu ja päivä Muumimaailmassa oli erityisen onnistunut! Eilisen vietimme Naantalin Muumimaailmassa, sunnuntaina ja tänään puolestaan pyörimme Turussa. Ja kaiken kukkuraksi säät hellivät meitä oikein toden teolla. Ihanaa, että saatiin kesäsäät takaisin!

IMG_1461.jpg

IMG_1506.jpg

IMG_1509.jpg

Muumimaailmasta kirjoitan ihan omassa postauksessa, mutta nyt ajattelin tulla jakamaan ihanan ravintolavinkin Turusta.

Kävimme nimittäin sunnuntaina syömässä koko porukalla Linnankadulla sijaitsevassa Tårgetissa. Tårget on ruokaravintola, josta löytyy myös viinibaari, Piazza lounge sekä coctail bar. Aivan ihana tunnelma, hyvä palvelu ja mikä parasta, ruoka oli älyttömän hyvää. Me olimme syömässä tosiaan sunnuntaina jo kello 17, mikä oli oikein sopiva aika olla ravintolassa pienten lastenkin kanssa. Paikka oli kyllä niin viihtyisä, että tuolla istuisi iltaa aikuisten kesken pidempäänkin!

IMG_1526.jpg

IMG_1531.jpg

IMG_1513.jpg

IMG_1512.jpg

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, mikäli olette Turkuun suuntaamassa!

Kivaa illan jatkoa, palataan pian sekä Muumimaailman, mutta etenkin kivojen sisustusjuttujen merkeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *