Kotona kääntymässä

Mökiltä on kotiuduttu ja tänään on vietetty kotipäivää pyykäten ja kamoja pakaten taas seuraavaa kesäretkeä varten. Seuraavaksi auton nokka kääntyy kohti Turkua, jossa yövymme hotellissa siskoni perheen kanssa muutaman yön. Yhdeksi päiväksi suuntaamme Naantaliin Muumimaailmaan, muutoin hengailemme Turussa. Muumimaailmassa kävimme viimeksi pari vuotta sitten. Tuolloin tytöt olivat vasta kolmisen kuukautta vanhoja, joten nyt kyseessä periaatteessa heidän ensimmäinen reissunsa. Poika oli tuolloin ensimmäisellä Muumimaailma reissulla saman ikäinen kuin tytöt nyt ja ainakin silloin poika tykkäsi kovasti. Toisaalta uskon, että hän on oikein sopivan ikäinen Muumien maailmaan vielä neljävuotiaanakin. Kaikki odotamme reissua kovasti ja toivottavasti nämä viime aikojen epävakaiset säät näyttäisivät parhaat puolensa aurinkoiseksi kehutussa Naantalissa!

Nyt kuitenkin muutama kuva meidän mökkireissulta:

IMG_1412.jpg

IMG_1402.jpg

IMG_1339.jpg

IMG_1381.jpg

Lapset nauttivat mökkeilystä täysin rinnoin, pojan kohokohta oli ehdottomasti kalareissu ukin kanssa! Tyttöjen kanssa kerättiin myös mustikoita. Kovin tehokasta ei oma kerääminen ollut, mutta kyllä jotain päätyi pakkaseen asti. Tytöilla oli omat kipot, mutta taisi suurin osa mennä suoraan suuhun! Täytyy yrittää ehtiä tekemään vielä yksi täsmäisku mustikkametsään, talvella on vaan niin ihana ottaa pakkasesta rahkan tai puuron sekaan itsekeräämiä marjoja!

Tarkoituksenani olisi ehtiä vielä ajastamaan alkuviikkoa varten teille luettavaa kivasta ja ilmaisesta kesätekemisestä lasten kanssa. Pysykäähän siis kuulolla! Nyt toivottelen mukavaa lauantai-illan jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *