Mökille mars!

Olemme tässä nyt jo tovin suunnitelleet sopivaa ajankohtaa mökkireissulle. Valitettavasti kalenteri ja säätiedotukset eivät ole menneet yhteen, eikä mökkeily sadesäässä kolmen pienen kanssa oikein houkuttele. Nyt vihdoin kalenteri antaa periksi ja säätiedotus on suotuisa, joten on pakko kääntää auton nokka kohti toista lempparikesäkaupunkiani, Tammisaarta. Mies tosin joutuu pariksi päiväksi töihin, mutta me karataan lasten kanssa nyt ehdottomasti näihin maisemiin:

IMG_2774.jpg

IMG_2754.jpg

IMG_2723.jpg

Muutama sneak peek tyttöjen uusista sängyistä löytyisi kamerasta, katsotaan ehdinkö ja jaksanko istahtaa koneen ääreen mökillä. Sängyt ovat nimittäin valmiit ja viime yön tytöt niissä jo nukkuivatkin! Pieniä hankintoja on vielä tehtävä ja huoneen muu sisustus on hieman vaiheessa, mutta täytyy kyllä sanoa, että melkoisen makea kokonaisuus huoneesta tulee! Palataan tähän kuitenkin sitten paremmalla ajalla!

IMG_2697.jpg

Nyt toivottelen ihanaa aurinkoista viikonjatkoa, me suunnataan mökkiterassille!

IMG_2684.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *