Aurinkoinen Porvoo

Porvoo on yksi mun lempparikesäkaupungeistä. Jo monta vuotta putkeen on kesäisin tehty päiväretki Porvooseen. Ennen lapsia keskityttiin kaupungilla kiertelyyn ja syömiseen, nykyään mennään lasten ehdoilla ja päivä aloitetaan aina Muumipuistolla! Muumipuisto on pieni leikkipaikka Porvoon kaupunginpuistossa, josta löytyy muumitalo, muumilaiva ja monta keinua yms. muumiaiheilla tietysti! 

IMG_1044.jpg

IMG_1018.jpg

Lauantaina aamupalan jälkeen hypättiin autoon ja lähdettiinkin Porvooseen nauttimaan kesäpäivästä perheen kesken. Aamupäivä hurahti taas siellä muumipuistossa, jonka jälkeen suunnattiin jokirantaan syömään. Meidän vakkaripaikka on Wilhelm Å, jossa hinta-laatusuhde on kohdillaan, palvelu on ystävällistä sekä paikka siisti ja viihtyisä. Tälläkin kertaa paikalla oli monta muutakin lapsiperhettä, mikä on tietysti aina kiva kun on itsekin lasten kanssa ravintolassa.

IMG_1052.jpg

IMG_1056.jpg

IMG_1070.jpg

Tarkoituksena oli saada tytöt nukkumaan rattaisiin ja kierrellä rauhassa kaupungilla, mutta eiväthän nuo malttaneet millään käydä unille. Lopulta istuskelivat hereillä rattaissa koko kaupungilla oloajan ja nukkuivat vasta kotimatkalla autossa. Sujui tietysti hyvin näinkin!

Nuo Porvoon pikkuputiikit ovat vaan niin valloittavia.

IMG_1089.jpg

IMG_1094.jpg

IMG_1103.jpg

Pieniä ostoksia tuli tehtyä ja kuvailenkin muutamia juttuja ihan erikseen tänne blogiin. Lapsille olen tupannut joka vuosi ostamaan jonkin pienen muiston ihanasta lelukauppa Riimikosta, niin myös tällä kertaa. Poika valitsi itselleen poliisiauton ja tytöt puiset leikattavat kakut.

IMG_1099.jpg

Ihania kesämuistoja ja -perinteitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *