Sadepäivänä

Sadepäivän pelastaa…

IMG_0984.jpg

IMG_0976.jpg

IMG_0990.jpg

…kynttilät, keittolounas ja kyläilijät herkkuineen!

IMG_1000.jpg

Lapset ovat siinä iässä, että sisäpäiviä ei ihan huvikseen voi pitää. Kaikki hyppivät seinille ja pinna kiristyy yhdellä jos toisella. Sadepäivien pelastus ja oiva keino vältellä kuravaatteita on kuitenkin samassa veneessä oleva kaveri. Kaveri, jolta löytyy ihan sama setti kuin meiltä, esikoinen vuosimallia -12 ja tuplat vuosimallia -14. Ulkopuolisen silmin meidän aamupäivä saattoi olla kaoottinen ja aivan liian kovaääninen. Meillä oli kuitenkin oikein mukavaa, lapsilla sujui leikit ja saatiin sekä sitä keittoa, että kahvia ja pullaa. Sadeaamupäivä selätetty hyvässä seurassa, kiitos M&Pojat seurasta! <3

IMG_0997.jpg

IMG_0996.jpg

Täällä olisi myös kova kuumeilu tyttöjen uusien sänkyjen suhteen. Sadepäivät olisi hyvä käyttää hyödykseen ja touhuta tällaisia projekteja sisällä. Voisinkin lähipäivinä jakaa tänne blogiinkin, mitä oikein on suunniteltu! Ihan tavallisia sänkyjä ei nimittäin ole tulossa, mutta palataan näihin siis ihan toisella kertaa!

Pikkaisen sääkin näyttää onneksi selkenevän! Täytyy varmaan uskaltautua ulos päiväunten jälkeen ennen illan menoja…

Sateista torstain jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *