Oikean kesäviikonlopun ainekset

Oikeanlainen kesäviikonloppu koostuu hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta, auringosta, terassista, grillin kärystä ja lasten leikeistä yhdistettynä tietysti ripaukseen treeniä tasapainottamaan kokonaisuutta!

Viime viikonloppu olikin mitä parhain. Perjantaina miehen ollessa vielä töissä pakkasin kaksi lasta fillarin peräkärryyn ja yhden tarakan istuimeen. 45minuutin lenkki aurinkoisessa säässä mäkisessä miljöössä sai hien takuuvarmasti pintaan ja perjantaifiiliksen entistäkin paremmaksi. Tosin kurvattuamme leikkipuistoon fillaroinnin jälkeen, jouduin soittamaan miehelle, että hakee osan lapsista kotimatkallaan auton kyytiin… Kotiin sain sitten fillaroida lähes 30kg kevyemmillä lisäpainoilla! Ja taas rullasi ihan uudella tarmolla!

Lauantaina suunnattiinkin sitten muutaman muun casalaisen kanssa Hernesaaren rantaan, jossa vierähtikin koko päivä ihan parhaassa seurassa. Kiitos vaan Heidi, Irina, Elina ja Mia! Kuvan on ottanut Irina ja se on lainattu Elinan blogista, itse en nimittäin kameraa lauantaina kantanut mukana ollenkaan. Tosi kiva miljöö tyttöjen päivälle!

placefordreams.hernesaarenranta.jpg

Sunnuntaina kulutettiin aamupäivä fillarilenkillä ja urheilukentällä jumpaten koko perheen voimin. Meillä olikin tosi hauska aamupäivä, lasten kanssa touhuamista, mutta sai siinä taas hien ihan kunnolla pintaan. Illalla saikin sitten hieman paremmalla omallatunnolla herkutella siskon luona grilliruoan parissa! 

IMG_0925.jpg

IMG_0920.jpg

Tämä herkullisen näköinen jälkkärikin oli muuten vähän parempi valinta: turkkilaista jugurttia, vaniljaa, steviaa ja marjoja. Tosi hyvä ja raikas kesäjälkkäri!

IMG_0917.jpg

IMG_0913.jpg

IMG_0909.jpg

Kuvissa vilahtava Noshin maksimekko on muuten uusi luottovaatteeni. Olin pitkään sitä mieltä, että maksimekot eivät ole minun juttuni, mutta kuinka väärässä sitä taas olinkaan! Ihanan helppoa ja huoletonta kesäpukeutumista!

Täydellinen kesäviikonloppu takana, näitä lisää kiitos!

P.S. Olettehan muuten huomanneet, että ihana Nina ja hänen Monta syytä rakastaa -blogi on siirtynyt osaksi meitä casalaisia. Kurkkaan Ninan ihanaan blogiin TÄÄLTÄ!

Paula / Viisikko - -

4 kommenttia “Oikean kesäviikonlopun ainekset

  1. Kiitokset ihanasta seurasta ja päivästä, oli ilo tutustua! ♥ ♥ Tuota marjaherkkua pitää kokeilla, näyttää herkulta ja vesi kielellä täällä nälkäisenä jäin tuijottamaan tuota kuvaa. 🙂

    1. Kiitos itsellenne ja samoin, oli tosi kiva tutustua! Pian uudestaan! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *