Viimeistä viedään

Ihanaa aurinkoista heinäkuun ensimmäistä päivää! Kesä taitaa olla parhaimmillaan ja niin on tämä perjantaifiiliskin. Meillä on ollut kiva aamupäivä kavereiden kanssa ja edessä on viikonloppu täynnä kaikkea kivaa ohjelmaa. Ensinnäkin huomenna suunnataan blogikollegojen kanssa Hernesaaren rantaan viettämään casalaisten kesäpäivää! Helsingin säätiedotus näyttää huomiselle +23 astetta, joten melkoisen mukavassa säässä saadaan päivää viettää. Sunnuntaina puolestaan olisi luvassa pienet grillijuhlat!

IMG_0897.jpg

IMG_0895.jpg

Onneksi kesä on vasta puolillaan, suurin osa miehenkin lomista on vielä pitämättä ja kaikkea ihanaa ohjelmaa on luvassa. Nyt nimittäin kuitenkin polkaistiin käyntiin viimeinen kuukausi kotiäitiyttä. Ei kai koskaan saisi sanoa ei koskaan, paisti ehkä tässä tapauksessa. Olen nimittäin melkoisen varma, että kotiäitivuosia ei itselleni enää kerry. Tämä ajanjakso on nyt elämästä nähty ja on aika siirtyä eteenpäin. Kuukauden päästä lapset aloittavat päiväkodissa, muutama päivä harjoitellaan ja sitten alkaa rytinällä uusi arki koko meidän perheelle. Pientä totuttelua on varmasti edessä itse kullakin uuteen elämäntilanteeseen.

IMG_0901.jpg

IMG_0894.jpg

Uutaa jo innolla odottaen, mutta samalla haikeudella mennyttä muistellen lähdetään tähän heinäkuuhun. Yritetään kuitenkin elää tässä hetkessä. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Viimeistä viedään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *