Kaupunkijuhannus

Huomenta ja ihanaa aurinkoista tiistaiaamua!

Pikakatsaus meidän kaupunkijuhannukseen:

IMG_0730.jpg

IMG_0721.jpg

IMG_0747.jpg

IMG_0762.jpg

IMG_0758.jpg

Grillausta kavereiden kanssa, fillareilla isomummilaan letuille ja kuohuvalle, maalausprojektia ja lintsireissu. Siinäpä meidän juhannuspuuhia kerrakseen!

Juhannusviikonloppu oli kaikenkaikkiaan oikein onnistunut, rentouttava ja touhukaskin, vaikka kaupunkiin päätettiin tänä vuonna jäädäkin. Aattona tosiaan grillailtiin meillä kaveriperheen kanssa. Samanikäiset lapset, hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa – oikein onnistunut ilta! Lauantaina lähdettiin fillareilla minun mummini ja ukkini luokse lettukesteille, jossa vierähtikin koko ilta ja sunnuntain kohokohta puolestaan oli lintsireissu! Lintsi kuuluu ehdottomasti kesään, siellä tunnelma on aina mainio. Tänä vuonna käytiin vielä pelkissä ilmaislaitteissa, mikä riitti meidän esikoisellekin ihan hyvin. Pituus hänellä riittäisi jo moneen rannekelaitteeseenkin, mutta katsotaan niitä sitten ensi vuonna.

Ruokapöydän ääreen tulevat vanhat pinnatuolitkin saivat viikonlopun aikana uuden maalipinnan ja tarkoituksena kuvata niitä ihanuuksia teillekin vielä tällä viikolla! Vanhat tuolitkin menivät rivakasti kaupaksi torissa. Täytyy sanoa, että ilme alakerrassa muuttui paljon kivemmaksi!

Juhannusviikonloppu kului myös täysin ilman tietokonetta ja blogia, vanha koneeni sanoi nimittäin itsensä irti viime postauksen jälkeen torstai-iltana. Kone on temppuillut jo jonkin aikaa ja tätä hetkeä peläten olenkin siirtänyt aina valokuvat suoraan ulkoiselle kovalevylle. Onneksi, sillä nyt vaikuttaa tosiaan siltä, että konetta ei saa herätettyä enää ollenkaan henkiin! Eilen kurvattiin sitten Poweriin ja Giganttiin ihmettelemään uusia koneita ja lopulta lähdettiin Gigantista kotiin uuden läppärin kanssa. Kyllä nyt taas kelpaa kirjoitella! Hyvä muistutus tosiaan taas siitä, että etenkin niitä valokuvia varten kannattaa satsata myös siihen back uppiin!

Nyt toivottelen ihanaa aurinkoista tiistaita!

Onneksi sää näyttää hieman lupaavammalta kuin eilen aamusta!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *