Projekti pinnatuolien maalaus

Jotta tekeminen ja projektit eivät vaankaan loppuisi kesken, päätin hyvän tilaisuuden vastaan tullessa tarttua ”pieneen” pinnatuoliprojektiin. Todellisuudessa olemme jo pitkään haaveilleet uusista ruokapöydän tuoleista, mutta koska vanhoissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, ei olla raaskittu ostaa uusia. Vanhat tuolit tuntuvat vain nykyään liian raskailta ja massiivisilta ja olemmekin kaivanneet kepeämpää ilmettä ruokapöydän ympärille.

IMG_0581.jpg

IMG_0583.jpg

Nyt sitten saimme neljä vanhaa pinnatuolia ja bongasimme heti tori.fistä kaksi lisää. Vanhat saamamme tuolit ovat alkuperäiset puunvärisellä lakkapinnalla, ja olenkin tässä nyt jo hieman aloitellut lakan hiomista. Tarkoituksena on maalata tuolit mustiksi.

Torista bongaamamme tuolit puolestaan ovat hieman erilaiset, mutta sopivat kivasti yhteen neljän muun kanssa. Nämä kaksi tuolia ovat jo valmiiksi mustat, niitä täytyy vain hieman liimailla. Tuolit ostimme tosiaan torista, myyjänä oli ihana verhoilija Granista. Haimme tuolit Keltaisesta talosta, jossa sijaitsee hänen Verhoilupuoti Tuoli & Tarina. Uskomatonta, että en ole edes tiennyt tällaisen aarreaitan olemassaolosta, vaikka taannoin asuimme miehenikin kanssa aivan tuossa lähellä! Hänellä on verhoomossaan myynnissä aivan ihania vanhoja tavaroita ja huonekaluja. Ja tietysti itse Keltainen talo on erittäin kaunis ja tunnelmallinen. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, mikäli on tarvetta vaikkapa uniikille tuolille!

Tällä hetkellä ruokailuryhmän ympärillä on siis nämä kangaspäällysteiset harmaat tuolit ja ruokailutilassa näyttää tältä:

IMG_9622.jpg

IMG_9635.jpg

Pinnatuolien myötä ilme kevenee varmasti kummasti!

P.S. Yksi ihana paketti on vielä matkalla postissa, mutta toivottavasti saan sen huomiseksi käsiini ja pääsen kuvaamaan loppullisen kesäkeittiön teille tänne blogiinkin vielä ennen juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *