Vanha navettapenkki

Meidän olohuoneen iso ikkuna sai arvoisensa huonekalun vanhan navettapenkin löydettyä kotinsa meiltä. En ole halunnut juurikaan sijoittaa huonekaluja ikkunan eteen vaikka samaan aikaan se on koko ajan kaivannut jotain. Viimeksi siirsin tuolin vierelle pienen vanhan lipaston, joka sekin tuntui paikkaan hieman väärän kokoiselta. Vanha navettapenkki puolestaan on juuri sopivan korkuinen ja tarpeeksi pitkä muutamalle sisustusesineelle, mutta mahtuupa siihen laskemaan myös vaikkapa kahvikuppinsa.

Juuri täydellinen!

IMG_0596.jpg

IMG_0608.jpg

IMG_0610.jpg

IMG_0604.jpg

Alakerrasta alkaa löytyä nyt enemmänkin näitä vanhoja aarteita, jotka tuntuvat jotenkin niin oikeilta ja omilta ratkaisuilta meidän sisustukseen. Saatiin myös mainio tilaisuus ”uusiin” ruokapöydän tuoleihin. Vanhojen kangaspäällysteisten tuolien tilalle tulee meille uudet, mutta muuten vanhat tuolit, joista kirjoittelen sitten ihan erikseen. Ihan antiikkikaupaksi ei ole kuitenkaan tarkoitus sisustusta muuttaa ja tekstiileillä ja muulla sisustuksella saa nämä vanhatkin huonekalut istumaan hyvin tämän päivän sisustukseen.

IMG_0594.jpg

Syksyn pimeinä iltoina tuohon sopii hyvin rivi erikokoisia ja erinäköisiä lyhtyjä tuomaan tunnelmaa, tai vaikkapa kaunis valkoinen lampaantalja tuomaan pehmeyttä <3

Minä olen täysin rakastunut tähän kaunottareen, mutta mitäs sinä pidät meidän penkkivanhuksesta?

Paula / Viisikko - -

4 kommenttia “Vanha navettapenkki

  1. Mistä ihmeestä löysit tuon penkki kaunokaisen? Se on todella viehättävä, meilläkin olisi käyttöä tuollaiselle?

    1. Tämä on miehen mummolan vanhasta navetasta! 🙂 on kyllä minustakin erityisen kaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *